reklama
annias
Zaangażowana w BB
Załączniki
Martuska podoba mi sie zdjecie, szczegolnie, ze sama jeszcze nie mam z brzuszkiem i cora, az wstyd. Tak samo z mezem. Ciagle osbie obiecuje, ze zrobie a tu doopa bo albo zapomne albo cos wypadnie. Bardzo chcialabym taka pamiatke.
Brzuszek chyba Ci wyskoczyl znowu bardziej, wydaje si ebyc duzy jak na ta pozycje
Annias chyba malutki brzuszek?? czy tylko sprawia takie wrazenie?
Brzuszek chyba Ci wyskoczyl znowu bardziej, wydaje si ebyc duzy jak na ta pozycje
Annias chyba malutki brzuszek?? czy tylko sprawia takie wrazenie?
Lilith - ja z córą mam kilka fotek, z męzem też ani jednej. Brzuch zaczyna rosnąc, ale nie jakoś bardzo szybko, może w tym ujęciu tak wygląda, ale fakt faktem, że na pewno większy niż mniejszy sie robi ;-)
Annas - bardzo ladnie, sliczna sukienka
Annas - bardzo ladnie, sliczna sukienka
Ewaelinka84
Fanka BB :)
Martuska brzuszek sliczny !!!!a cora ma przepiekne oczeta :-)
Anias jestes kolejna kobita ktorej czerwony bardzo pasuje !!!
Brzuszek wydaje sie byc maly chodz mamy w obwodzie tak samo :-/a moj jest mega
Anias jestes kolejna kobita ktorej czerwony bardzo pasuje !!!
Brzuszek wydaje sie byc maly chodz mamy w obwodzie tak samo :-/a moj jest mega
sylwia_k
reklama
magda37
Sylwia świetnie wyglądasz.
A ja też wczoraj zrobiłam sobie piękne zdjęcie i jak zobaczyłam w komputerze jakie mam "szczuplutkie" nóżki, to zaczęłam szukać zdjęć z ubiegłego roku, czy już wtedy takie były, czy to możliwe żeby, aż tak w nogi poszło:-).
Całe moje dzieciństwo miałam niedobór masy ciała i wzrostu, jak wychodziłam za mąż ważyłam 44 kg przy wzroście 158, cieszyłam się ostatnio jak udało mi się przekroczyć magiczną 50, a tu teraz taka zmiana. Ta ciąża poszła w brzuch i nogi.
Mój mąż twierdzi, że każde drzewo musi mieć solidne korzenie.
A ja też wczoraj zrobiłam sobie piękne zdjęcie i jak zobaczyłam w komputerze jakie mam "szczuplutkie" nóżki, to zaczęłam szukać zdjęć z ubiegłego roku, czy już wtedy takie były, czy to możliwe żeby, aż tak w nogi poszło:-).
Całe moje dzieciństwo miałam niedobór masy ciała i wzrostu, jak wychodziłam za mąż ważyłam 44 kg przy wzroście 158, cieszyłam się ostatnio jak udało mi się przekroczyć magiczną 50, a tu teraz taka zmiana. Ta ciąża poszła w brzuch i nogi.
Mój mąż twierdzi, że każde drzewo musi mieć solidne korzenie.