reklama
I dobrze powiedziałaś, też nie rozumiem po co to komentować, co to kogo obchodzi, liczy się to, że dziecko rozwija się dobrze i mamie zbyt wiele nie dolega a waga wagą, każdy zaczyna z inną lub każdy z innej później schodzi i po problemie.
Co do brzuszka, śliczniutki i malutki, taki na środku widzę dopiero, gdzie CI tam na boki się nie rozchodzi nic
Co do brzuszka, śliczniutki i malutki, taki na środku widzę dopiero, gdzie CI tam na boki się nie rozchodzi nic
katrina86
Fanka BB :)
sylwia sliczny brzuszk a wymiary jak modelka ;-) kolezanka sie przeliczyla bradzo dobrze jej odpowiedzialas.
Faisca
Fanka BB :)
Sylwia - to my zaczynaliśmy z podobna waga i teraz waga i obwód brzucha prawie identyko. Tylko moja mała w 29 ma 1300 g.
A ja dzisiaj spotkałam sie z koleżankami i jedna, ktora zawsze komentuje moja wagę o dziwo dzisiaj nie powiedziała mi nic nieprzyjemnego. Natomiast skomentowała druga koleżankę, ktora tez jest w ciazy, ze ona to nie wyglada jak chinka bo chinki są szczuplutkie :/
Jak zwykle bokiem
A ja dzisiaj spotkałam sie z koleżankami i jedna, ktora zawsze komentuje moja wagę o dziwo dzisiaj nie powiedziała mi nic nieprzyjemnego. Natomiast skomentowała druga koleżankę, ktora tez jest w ciazy, ze ona to nie wyglada jak chinka bo chinki są szczuplutkie :/
Jak zwykle bokiem
Załączniki
Sylwia, Faisca super brzuszki macie takie zgrabne!:-) No i mnie też pocieszylyscie z waga waszych dzidz bo u ,nie w 29tc mala 1285 miala czyli podobnie jak u was. Ale ja niska jetem wiec brzuch mam troche wiekszy.
Co do tekstów kolezanek to olac to! Niektórzy chca sie dowartosciowac kosztem innych...! Za to mozna ladnie spletowac zeby w piety poszło. Ja mojej kolezance ktora czesto puszcza teksty na temat mojego brzucha lub inne nie umiem za bardzo bo niestety jest mi jej zal i gryze sie w jezyk. Ale ona jest chora na sn i nie ma faceta...ale za to tupet ma niezły
Co do tekstów kolezanek to olac to! Niektórzy chca sie dowartosciowac kosztem innych...! Za to mozna ladnie spletowac zeby w piety poszło. Ja mojej kolezance ktora czesto puszcza teksty na temat mojego brzucha lub inne nie umiem za bardzo bo niestety jest mi jej zal i gryze sie w jezyk. Ale ona jest chora na sn i nie ma faceta...ale za to tupet ma niezły
reklama
sylwia,za to takie piersi,to ja bym chciała mieć....
Ja też
Już kiedyś był tu poruszany taki temat, dziwnych i mało eleganckich tekstów w stosunku do nas, ciezarnych. Pamietam, ze niektorym z was to sprawilo tez przykrosc. Lepiej się nie przejmować, jakie nas szczescie spotkalo, w dodatku dotrwalysmy juz tak daleko, dzieci sa zdrowe, moze i nam ciezko ale jaki cud niedługo bedziemy miec w rekach, a wtedy sobie z waga bedziemy radzic lub nie. JAk pisalyscie, co to za kolezanki co takie teksty wala..
a u mnie dziś mierzone, 110, wiec 4 cm do przodu od ostateniego mierzenia, chyba sprzed 2 tyg? bo nie pamietam