reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
I dobrze powiedziałaś, też nie rozumiem po co to komentować, co to kogo obchodzi, liczy się to, że dziecko rozwija się dobrze i mamie zbyt wiele nie dolega a waga wagą, każdy zaczyna z inną lub każdy z innej później schodzi i po problemie.

Co do brzuszka, śliczniutki i malutki, taki na środku widzę dopiero, gdzie CI tam na boki się nie rozchodzi nic :-D

Sylwia - to my zaczynaliśmy z podobna waga i teraz waga i obwód brzucha prawie identyko. Tylko moja mała w 29 ma 1300 g.
A ja dzisiaj spotkałam sie z koleżankami i jedna, ktora zawsze komentuje moja wagę o dziwo dzisiaj nie powiedziała mi nic nieprzyjemnego. Natomiast skomentowała druga koleżankę, ktora tez jest w ciazy, ze ona to nie wyglada jak chinka bo chinki są szczuplutkie :/

image.jpg

Jak zwykle bokiem :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 107
Sylwia, Faisca super brzuszki macie takie zgrabne!:-) No i mnie też pocieszylyscie z waga waszych dzidz bo u ,nie w 29tc mala 1285 miala czyli podobnie jak u was. Ale ja niska jetem wiec brzuch mam troche wiekszy.
Co do tekstów kolezanek to olac to! Niektórzy chca sie dowartosciowac kosztem innych...! Za to mozna ladnie spletowac zeby w piety poszło. Ja mojej kolezance ktora czesto puszcza teksty na temat mojego brzucha lub inne nie umiem za bardzo bo niestety jest mi jej zal i gryze sie w jezyk. Ale ona jest chora na sn i nie ma faceta...ale za to tupet ma niezły:tak:

piękne macie brzuchy :) nie ma co kolezankami sie przejmowac. ja to w rozmiar 38 wchodzilam jak bylam w podstawowce chyba :D

sylwia,za to takie piersi,to ja bym chciała mieć....

Sylwia, Faisica piękne z Was brzuchatki ;)
A teksty koleżanek? Mhm...A to je w ogóle koleżankami można nazwać? Ja nie mówię, żeby wszyscy dookoła nam słodzili, ale kobietom w ciąży chyba należałoby zaoszczędzić kąśliwych uwag !!!

reklama
sylwia,za to takie piersi,to ja bym chciała mieć....

Ja też :D

Już kiedyś był tu poruszany taki temat, dziwnych i mało eleganckich tekstów w stosunku do nas, ciezarnych. Pamietam, ze niektorym z was to sprawilo tez przykrosc. Lepiej się nie przejmować, jakie nas szczescie spotkalo, w dodatku dotrwalysmy juz tak daleko, dzieci sa zdrowe, moze i nam ciezko ale jaki cud niedługo bedziemy miec w rekach, a wtedy sobie z waga bedziemy radzic lub nie. JAk pisalyscie, co to za kolezanki co takie teksty wala..

a u mnie dziś mierzone, 110, wiec 4 cm do przodu od ostateniego mierzenia, chyba sprzed 2 tyg? bo nie pamietam :D

Do góry