reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
I dobrze powiedziałaś, też nie rozumiem po co to komentować, co to kogo obchodzi, liczy się to, że dziecko rozwija się dobrze i mamie zbyt wiele nie dolega a waga wagą, każdy zaczyna z inną lub każdy z innej później schodzi i po problemie.

Co do brzuszka, śliczniutki i malutki, taki na środku widzę dopiero, gdzie CI tam na boki się nie rozchodzi nic :-D

Sylwia - to my zaczynaliśmy z podobna waga i teraz waga i obwód brzucha prawie identyko. Tylko moja mała w 29 ma 1300 g.
A ja dzisiaj spotkałam sie z koleżankami i jedna, ktora zawsze komentuje moja wagę o dziwo dzisiaj nie powiedziała mi nic nieprzyjemnego. Natomiast skomentowała druga koleżankę, ktora tez jest w ciazy, ze ona to nie wyglada jak chinka bo chinki są szczuplutkie :/

image.jpg

Jak zwykle bokiem :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 102
Sylwia, Faisca super brzuszki macie takie zgrabne!:-) No i mnie też pocieszylyscie z waga waszych dzidz bo u ,nie w 29tc mala 1285 miala czyli podobnie jak u was. Ale ja niska jetem wiec brzuch mam troche wiekszy.
Co do tekstów kolezanek to olac to! Niektórzy chca sie dowartosciowac kosztem innych...! Za to mozna ladnie spletowac zeby w piety poszło. Ja mojej kolezance ktora czesto puszcza teksty na temat mojego brzucha lub inne nie umiem za bardzo bo niestety jest mi jej zal i gryze sie w jezyk. Ale ona jest chora na sn i nie ma faceta...ale za to tupet ma niezły:tak:

piękne macie brzuchy :) nie ma co kolezankami sie przejmowac. ja to w rozmiar 38 wchodzilam jak bylam w podstawowce chyba :D

sylwia,za to takie piersi,to ja bym chciała mieć....

Sylwia, Faisica piękne z Was brzuchatki ;)
A teksty koleżanek? Mhm...A to je w ogóle koleżankami można nazwać? Ja nie mówię, żeby wszyscy dookoła nam słodzili, ale kobietom w ciąży chyba należałoby zaoszczędzić kąśliwych uwag !!!

reklama
sylwia,za to takie piersi,to ja bym chciała mieć....

Ja też :D

Już kiedyś był tu poruszany taki temat, dziwnych i mało eleganckich tekstów w stosunku do nas, ciezarnych. Pamietam, ze niektorym z was to sprawilo tez przykrosc. Lepiej się nie przejmować, jakie nas szczescie spotkalo, w dodatku dotrwalysmy juz tak daleko, dzieci sa zdrowe, moze i nam ciezko ale jaki cud niedługo bedziemy miec w rekach, a wtedy sobie z waga bedziemy radzic lub nie. JAk pisalyscie, co to za kolezanki co takie teksty wala..

a u mnie dziś mierzone, 110, wiec 4 cm do przodu od ostateniego mierzenia, chyba sprzed 2 tyg? bo nie pamietam :D

Do góry