reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Tak,to o mięśnie chodzi.pierwszy raz to juz że dwa miesiące temu jak podnosiłam sie z wanny,to zauważylam o zaczęłam macac.no ale na dziecko to za duże na owy czas bylo więc uznalam,że mam mięśnie na brzuchu i to był szok :-)

Ja jakoś nie zwróciłam uwagi jak mi się wtedy brzuch układa ;) kilka razy przy wstawaniu, czy kichaniu tylko się zastanawiałam....czy to aby dziecku nie szkodzi :D taka byłam wspaniałomyślna ;)

No to u mnie dzieki rozejsciu sie miesni widze malego Bardzo dokladnie, nie ma miedzy Nim a mna ich, stad widze nogi etc, jak Wam pokazywalam. Fajne wizualnie, czasem straszne ale cholernie bolesne. Ten bandaz od lekarki pomaga na chwilke.. Ale ciesze sie, ze mam taki dodatkowy wglad :-)

Anna piekny duzy brzuszek I Bardzo ladnie wygladasz :-D

No tak, u mnie oprocz powlok jeszcze lozysko. Pewnie nie zobacze tak dokladnie czesci ciala :)
Wspolczuje bardzo problemu tych miesni, to musi byc bardzo nieprzyjemne :/

Przepraszam za brak polskich znakow :)

;) tak się wypina

Załączniki

• 1400185866027.jpg
    1400185866027.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 73
  • 1400185882239.jpg
    1400185882239.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 74
Izis nieprzyjemne ale tez ile radosci daje, widze wlasnie Tak troszku jak na obcym I az sie boje Co bedzie pozniej szczegolnie z bolem..
Zdjecie zrobilas super, fajowo sie wypina I Widac, ze juz duzy maluszek, slicznie :-)

izis fajnie to wyglada :)

swoja droga mowie i pokazoje mezowi do czego my nasze brzuchy porownojemy a ten stwierdzil ze mamy niepokoleji w glowach ze porownojemy nasze cudne dzieciatka do ufolodkow z klasycznego filmu o obcych.

A ja powiedzialam skoro to takie piekne dzieciatka i takie cudowne to idziesz ze mna rodzic hehe a on odrazu nie nie nie ja przyjde jak juz dzieco czyste bedzie :)
Sluchajcie ja sie jemu niedziwie.I mi to nieprzeszkadza ze on niechce byc przy porodzie.DLa niektorych moze to byc najcudowniejszy moment dl ainnych cos obrzydliwego.Moje dziecko jak sie dowiedzialo ze urodzilo sie od strony pupy to przez meisiac czasu kapal sie po godzinie :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hahah Ania udana jestes :-)moj bedac przy pierwszym porodzie teraz sie nad tym grubo zastanawia -ja mu wchodze na ambicje ze jak to przy Olim byles a co Ci corka pozniej powie ze ona gorsza i takie tam hihihi i tak musle ze nie zostawi mnie samej tylko pogadac sobie musi tym bardziej u mnie zadnej krwi nie bylo ani takich rzeczy bo ja w wannie bylam takze on sie niczego nie naogladal

Do góry