reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

Monya - Sliczne zdjęcie, śliczna Ty i śliczna piłeczka. Figura super!
Ja tez czasami stoję sobie na wprost do lustra i myśle, ze w ciazy nie jestem, bo od przodu nic nie widać, talia została, no moze kilka ekstra kilka widać jednak :)

Ja sie teraz codziennie waże i nic nie idzie do przodu, od ponad dwoch tygodni nic i tak sobie myśle, czy to dobrze. Moze dobrze, bez sensu szukam dziury w całym...

Musze sobie brzuch zmierzyć i foty zrobic :)

Co do tych stozkow brzusznych przy wstawaniu to rzecz jasna u mnie to samo:
W poprzedniej ciazy ginekolog na tym etapie powiedziała mi by wstawa z lezenia 'ortopedycznie' - najpierw na boczek, potem nogi na ziemie i na ręku podniesc ciało. Bo inaczej kręgosłup wczesniej czy pózniej 'podziekuje' nam za te wstawanie z mięśni brzucha ;)

reklama
Madison, z tym wstawaniem dokładnie tak mówił też mój lekarz:
na boczek, potem nóżki w dół, rączką się podeprzeć i główka w górę:tak:
Ja już od miesiąca tak wstaję i nie wiem czy mam stożek, czy sześcian :-D

Monya śliczny brzuszek :-) i fajne zdjęcie ci wyszło, takie klimatycznie ciemne, a jednak fajnie widać zarys figury ;-)

Madison, Kaspian ja też tak wstaję, bo mi tak wygodniej i lepiej :tak:

Tez Tak wstaje, nakaz lekaza plus po prostu wygoda.
Madison wklejaj zdjecie jak zrobisz, juz ostatnio pisalam by sie chwalily dziewczyny, tym bardziej ze czas ucieka I niedlugo to maluszkami bedziemy sie Chwalic.
Co do mierzenia brzucha, to Ja sprawdzam I idzie mi chyba Faktycznie z cm na tydzien do przodu I gory plus chyba zaczyna mi sie tluszczus rozlewac na uda I nogi, irytujace. Co prawda Troche popuchlam ale to raczej nie to.
Kolejne zdjecie zrobie pewnie w poniedzialek :-)

Dziękuję za komplementy.
Co do sposobu wstawania to jak tak wstaje chyba od 4 mca, odkryłam ten sposób naturalnie, bo wtedy nic mnie nie ciągnęło i nie bolało, ale wzgórze też jest u mnie zauważalne.

Wszystkie mamy takie piękne brzuszki.
Długo się tutaj nie udzielałam.
Za dużo się działo u mnie...
Dodam mojego brzucholka :
photo_00023.jpg

Załączniki

• photo_00023.jpg
    photo_00023.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 95
Witam, to i ja się pokażę, a dokładnie mój brzucho :-) zdjęcie zrobione 6 maja. W środku Zoja, moja kruszynka :-) piękne te wasze brzuszki wszystkie :-)
CAM01020-1-1.jpg

Załączniki

• CAM01020-1-1.jpg
    CAM01020-1-1.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 71
reklama
10274254_775579162466796_7453831260744802834_n.jpg
to my z nocy muzeów. rosniemy wszyscy

Załączniki

• 10274254_775579162466796_7453831260744802834_n.jpg
    10274254_775579162466796_7453831260744802834_n.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 107