reklama
katrina86
Fanka BB :)
Ja ostatnio będąc u fryzjera, zostałam zapytana: to, co ? Już końcówka?
hahahaha ,JA zawsze gruba bylam i czasem sie chudlo czasem tylo. raz poszlam kupic stanik i pani widziala moje roztepy na brzuchu i i spytala sie kiedy urodzilam?
Zreszta jak zjem wygladam na 8 miesiac
moja kolez wlasnie urodzila,tez miala malutki brzuszek . taki tyci, zazdroszcze jej,Ja pewnie bede sie meczyc zeby schudnac
Ostatnia edycja:
K
kami-30
Gość
Nikitka25
Dziewczyny śliczne brzuszki i już widać że jesteście w ciąży....ja dalej wyglądam jak z wielkim wzdęciem i nikt nie pyta czy jestem w ciąży. Z jednej strony fajnie bo kocham spać na brzuchu i nie mam problemu ze schylanie ale nikt mnie nie traktuje poważnie. :-)
Ps.Wszystkie brzuszki już ciążowe z wyjątkiem martuski :-):-) Ty też na ciężarną nie wyglądasz . Super szybko wrócisz do formy po porodzie:-).
Wiem że to nieco inny wątek ale czy macie ochotę poruszyć temat wagowy? Ciekawa jestem jak to się u Was rozkłada. U mnie od początku ciąży teraz jestem na +3kg. Tylko ja mam jakieś lekkie ciaże bo poprzednia ważyła równe 7kg i ani gram mi więcej nie zleciał. A wiem że u niektórych osób leci nawet po 15 a czasem do 20.
Ps.Wszystkie brzuszki już ciążowe z wyjątkiem martuski :-):-) Ty też na ciężarną nie wyglądasz . Super szybko wrócisz do formy po porodzie:-).
Wiem że to nieco inny wątek ale czy macie ochotę poruszyć temat wagowy? Ciekawa jestem jak to się u Was rozkłada. U mnie od początku ciąży teraz jestem na +3kg. Tylko ja mam jakieś lekkie ciaże bo poprzednia ważyła równe 7kg i ani gram mi więcej nie zleciał. A wiem że u niektórych osób leci nawet po 15 a czasem do 20.
Ewaelinka84
Nikitka u mnie pierwsza ciaza to bylo 30 plus ale na poczatku zrzucilam 10kg przez wymioty i do 5 miesiaca wygladalam jak anorektyczka ....teraz jest lepiej mam 2 na plusie i staram sie zdrowiej odzywiac -a moze poprostu nie mam smaka na slodycze bardziej owoce mnie ciagna :-/
o, Nikitko, u mnie przecież juz coś widać..... choć wszyscy dookoła powtarzają,że na 6.miesiąc nie wyglądam..... i czasem musze udowadniać, że w ciązy jestem, co jest wkurzające
u mnie na wadze plus 3 póki co, chciałam nie przytyć wiecej niż 8, ale chyba mi się to nie uda
u mnie na wadze plus 3 póki co, chciałam nie przytyć wiecej niż 8, ale chyba mi się to nie uda
Piękne, prawdziwie ciążowe brzuszki macie dziewczynki :-)
U mnie jak na razie 4 kg na plusie. Mam nadzieję że do końca dużo nie przytyje. Ale jakby co, to od września i tak zaczynam Chodakowską męczyć. Polecam naprawdę, bo mi przed ciążą udało się zgubić 5 kg w jakieś 2-3 miesiące dzięki ćwiczeniom, bez żadnej restrykcyjnej diety I tak już bym chciała zacząć ćwiczyć, bo mi tego naprawdę brakuje :-(
U mnie jak na razie 4 kg na plusie. Mam nadzieję że do końca dużo nie przytyje. Ale jakby co, to od września i tak zaczynam Chodakowską męczyć. Polecam naprawdę, bo mi przed ciążą udało się zgubić 5 kg w jakieś 2-3 miesiące dzięki ćwiczeniom, bez żadnej restrykcyjnej diety I tak już bym chciała zacząć ćwiczyć, bo mi tego naprawdę brakuje :-(
reklama
mi też nie straszne kg bo jest Ewa Ch
ja w tamtym roku obrałam sobie cel, że na roczek Michałka wejdę w sukienkę 36. I z 74kg spadłam na 60kg w ciągu 3-4mscy.. Teraz po porodzie pewnie będzie tak samo i damy radę :-)
ja w tamtym roku obrałam sobie cel, że na roczek Michałka wejdę w sukienkę 36. I z 74kg spadłam na 60kg w ciągu 3-4mscy.. Teraz po porodzie pewnie będzie tak samo i damy radę :-)