reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

reklama
oto my ;)

22 tydzień wczoraj był równo ;)
Mój brzusio całkiem pokaźny , kuzynka męża wczoraj mówiła ,że ona taki miała jak się już poród zbliżał ;D , a jak się najem to nie pytajcie jaki wielki i okrągły się robi ,że aż mnie żebra bolą pod piersiami jak siedzę , no ,a na wadze 3kg na plusie od początku ciąży.

Załączniki

• 22 tc brzusio ;).jpg
    22 tc brzusio ;).jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 124
Mój 22 tygodniowy brzuszek: Jakość fatalna i tło również, ale nie one są tu ważne :-)
22 tydzieńz.jpg

A poniżej kolejno 16, 20 i 22 tydzień :-)
16 20 22.jpg

Załączniki

• 22 tydzieńz.jpg
    22 tydzieńz.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 96
  • 16 20 22.jpg
    16 20 22.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 94
martuskaa - dzięki ;)
to tak się powie ,ale jutro kwiecień już , szybko zleci ,a potem maj i czerwiec , w lipcu chcę już być spakowana i wszystko mieć zapięte na ostatni guzik i skupić się na zapasach dla męża , żeby miał co jeść jak urodzę ;)

No i niby termin 3 sierpnia ,ale lekarz mówi , że może już pod koniec lipca się ewakuować dzidziuś.

Ładne brzuszki, zarówno te większe jak i te mniejsze :-)
Anna co Ty piszesz! Bardzo fajnie wyglądasz, tyłeczek, biust i oczywiście brzuszek wszystko jak trzeba :tak:

No to i my po powrocie. Znajomi mówią, że uroślismy bardzo przez ten tydzień, ale ja jakoś tego nie dostrzegam. Zdjęcie pośniadaniowe , więc jeszcze te "najsmuklejsze".
Początek 23 tyg. ImageUploadedByForum BabyBoom1396350926.598189.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396350926.598189.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396350926.598189.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 85
Piękne macie brzuchy dziewczyny!
magda, ja 102 w pasie miałam, jak szłam do porodu z córką :-D

Muszę swoje zdjęcie też tu wrzucić, bo dawno się nie chwaliłam ;)

reklama
Do góry