reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

No ja za Chodakowską nie przepadam, bardziej mam na myśli jej osobowość niż to co robi, jeśli tylko motywuje ludzi do ćwiczeń to ok.

Na szczęście mam swoich zaprzyjaźnionych trenerów, którzy póki co twierdzą, że za wiele roboty ze mną nie będzie na jesieni.

reklama
Natkusia to ładny wynik, gratuluję. u mnie w rodzinie mega ciężko gubi się kilogramy a z trzymaniem diety sobie radzę, ale na kopenhaskiej którą robiłam razem z koleżankami, które zrzuciły po 7 kg mi spadł 1 kg! Który odzyskałam z nawiązką 1kilogramową i dlatego ja wiem że nie mogę za dużo przytyć.

Mnie Chodakowska osobiście też trochę denerwuje, ale jak mówicie że działa. to kto wie....po drugim dziecku chce trochę umięśnić ciało :-).

Martuska jak masz 3kg na plusie to może spokojnie 8 nie przekroczysz. Ja mam założenie żeby 7kg (teraz też 3 na plusie, czyli jeszcze mogę 4) nie przekroczyć bo wiem że każdy kolejny u mnie to tyłek i biodra a nie dziecko:-). I liczę na to że latem jak repertuar owoców i warzyw będzie szeroki nie trzeba będzie się zapychać kanapkami tylko owoce, owoce i owoce. No i już przebieram nogami na fasolkę szparagową. chyba będę codziennie na obiad i kolację jeść .

Nikitka... Owoce to sam cukier, witaminy i woda, więc nie przesadź w drugą stronę bo się nieprzyjemne zaskoczysz;)

Monya swieta racja. Racja ze z owocami nie mozna przesadzac,ale ja je tak kocham ze oddalabym mieso,nabial i warzywa i zostala frutarianka gdyby tylko to bylo rozsadne:). To bede chociaz wybierac te o niskim indexie glikemicznym i z pewnymi obostrzeniami. Dzieki za sciagniecie na ziemie, chocisz to troche boli :)

Czy ja przespalam miesiąc czy co???
ImageUploadedByForum BabyBoom1396948834.206950.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396948834.206950.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396948834.206950.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 81
o Monya - wow :)))
Nikitka - boję się, że najgorsze miesiące przede mną, w sensie przybierania na wadze.... ja też z tych, co łatwo przychodzi, ale cięzej się pozbyć.... ale termin porodow mamy super, bedziemy śmigać na spacerki, a jesienią planuje wrocic na siłownię, choć po cichu liczę, że nie będę musiała:blink:

Chudzinki Wy boicie się przybierania na wadze? Wam się troszkę przyda :-p

mi Ewa Ch pomogła dojść do formy i jako jedyna dała mi motywacje ;-) więc ja na nią złego słowa nie powiem :-p

Ja ma 4kg na +.... nogi mi nie tyją,więc jest dobrze,bo takie miejsce,które tyje mi najszybciej. Brzuszydło rośnie. 12kg to mój max...ale zobaczymy.... U mnie nabiał,owoce i gotowane warzywa rządzą.

Ja mam + 5 kg i jestem przerażona tym faktem, bo i tak startowałem. Dość duża nadwaga. Po połogu wybieram sie do panu dietetyk, a to najlepszy czas na zagubienie nadbagazu i przy okazji właściwy pokarm dla dziecka, wiec wizja wizyty z panią dietetyk to moje jedyne pocieszenie na zaistniała sytuacje. A to my:
Nie mam pojęcia dlaczego wygrywają mi sie poziomów. Sory!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 111
  • image.jpg
    image.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 103
Ostatnia edycja:
reklama
Karaiwina bardzo dobrze wygladasz wiec nie marudz !!!!brzusznej sliczny ...
Co do kg tez bym chciala jak najmniej :-/
Ale bedzie co ma byc ,,,u mnie problem w pierw.ciąży to zbieranie sie wody w organizmie i puchlam (doslownie wszedzie )mialam akupunkture ,ale ona za wiele nie pomogla ,znacie moze jakis sposob by tego uniknac ,albo troszke przystopowac ,oczywiscie zdrowe dla ciężarówki i dzieciatka :-)

A Monya wow wow wow ,cos mi to zdjecie umklo hihihi super widok z gory :-* :-*

Do góry