reklama
anna20061
Fanka BB :)
Dziewczyny macie sliczne okraglutkie brzuszki.Ja mam duzy ale nietaki sliczny jak wasze
Przejrzalam i doczytalam sie o trolowanie.
WIecie co ja tez kiedys zostalam na wizarzu o to posadzona.Owszem bylam zarejsrtowana na wizarzu ale zerkalam i zadko cos pisalam a ze z kompa kozystalam w pracy to sie do igralam.Niedosc ze praowalam z jedyna polka w magazynie to jeszcze jakas wredna suka co sobie jaja porobila takie ze wogole szok.I powiedzcie mi jak i kiedy ona w pracy to robila.Niedosc ze zalogowala sie na mnie to zalozyla swoje konto i doszlo do tego ze ja mam dwa konta i troloje oszukoje i wogole.Wrzucala moje fotki z kompa.
Niewiem czy glupota ludzka niezna granic czy co??Szkoda ze tak sie dzieje.
Na dniach moze wrzuce i swoj wielki brzusio.
Przejrzalam i doczytalam sie o trolowanie.
WIecie co ja tez kiedys zostalam na wizarzu o to posadzona.Owszem bylam zarejsrtowana na wizarzu ale zerkalam i zadko cos pisalam a ze z kompa kozystalam w pracy to sie do igralam.Niedosc ze praowalam z jedyna polka w magazynie to jeszcze jakas wredna suka co sobie jaja porobila takie ze wogole szok.I powiedzcie mi jak i kiedy ona w pracy to robila.Niedosc ze zalogowala sie na mnie to zalozyla swoje konto i doszlo do tego ze ja mam dwa konta i troloje oszukoje i wogole.Wrzucala moje fotki z kompa.
Niewiem czy glupota ludzka niezna granic czy co??Szkoda ze tak sie dzieje.
Na dniach moze wrzuce i swoj wielki brzusio.
Wy się martwicie, że macie za małe brzuchy? Jak ja wam zazdroszczę ich wielkości! Chociaż nie chcę zapeszyć, bo od przedwczoraj coś coś zaczęło się dziać.
Może w weekend zrobię zdjęcie wieczorem jak się najem to też będę mogła coś wrzucić
Troszkę mi tam rośnie, no i w końcu zaczęłam coś przybierać na wadze - w drugim miesiącu schudłam 3 kilo i na razie 1 powrócił
Może w weekend zrobię zdjęcie wieczorem jak się najem to też będę mogła coś wrzucić
Troszkę mi tam rośnie, no i w końcu zaczęłam coś przybierać na wadze - w drugim miesiącu schudłam 3 kilo i na razie 1 powrócił
Justyna5104
Aktywna w BB
fiufiuu mam tak samo jak ty Ale nie mam nic na zamianę. Ja może w przyszłym tygodniu dam zdjątko porównawcze z 10 i 13 tygodnia
reklama