reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Witam się i ja. i oto mój brzuszek w 15 tygodniu.
brzuszek.jpg

Załączniki

• brzuszek.jpg
    brzuszek.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny macie sliczne okraglutkie brzuszki.Ja mam duzy ale nietaki sliczny jak wasze :(
Przejrzalam i doczytalam sie o trolowanie.
WIecie co ja tez kiedys zostalam na wizarzu o to posadzona.Owszem bylam zarejsrtowana na wizarzu ale zerkalam i zadko cos pisalam a ze z kompa kozystalam w pracy to sie do igralam.Niedosc ze praowalam z jedyna polka w magazynie to jeszcze jakas wredna suka co sobie jaja porobila takie ze wogole szok.I powiedzcie mi jak i kiedy ona w pracy to robila.Niedosc ze zalogowala sie na mnie to zalozyla swoje konto i doszlo do tego ze ja mam dwa konta i troloje oszukoje i wogole.Wrzucala moje fotki z kompa.
Niewiem czy glupota ludzka niezna granic czy co??Szkoda ze tak sie dzieje.

Na dniach moze wrzuce i swoj wielki brzusio.

Wy się martwicie, że macie za małe brzuchy? Jak ja wam zazdroszczę ich wielkości! Chociaż nie chcę zapeszyć, bo od przedwczoraj coś coś zaczęło się dziać.
Może w weekend zrobię zdjęcie wieczorem jak się najem to też będę mogła coś wrzucić ;)
Troszkę mi tam rośnie, no i w końcu zaczęłam coś przybierać na wadze - w drugim miesiącu schudłam 3 kilo i na razie 1 powrócił

fiufiuu mam tak samo jak ty;) Ale nie mam nic na zamianę. Ja może w przyszłym tygodniu dam zdjątko porównawcze z 10 i 13 tygodnia;)

No ja mam wrażenie, że przez ostatni tydzień mój brzuch nie urósł tylko uniósł sie do góry.
Dla porównania 13 tc i 16 tc.
ImageUploadedByForum BabyBoom1392389384.828309.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1392389384.828309.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1392389384.828309.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry