reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Kahaka ... To pierwsze zdjęcie jest z 22.01 więc na pewno od tego czasu urósł, dla mnie nie ma różnicy od tego zeszłego tygodnia.

Tutaj same sexi mamy. Sliczne i zgrabne dziewczyny jestescie.

Magda,martuska tez mam identyczny kamien w domu,ukladalam tuz przed narodzinami syna bo mialam straszna zachcianke na takie cudo w domu :)

Wooo ale się posypało. Brzuszki piękne. Widać, że rosną. Od 16t mają się niby unosić do góry co 2tyg. więc mogą początkowo wydawać się mniejsze ale czy to prawda to nie wiem :-D
Reszta też mogłaby się pochwalić :tak:

15t6d :szok:
IMG_20140214_195622.jpg

Dla porównania mój brzuch z 16 tc w ciąży z córką
16tc.jpg

Przepraszam za ten negliż :-p

Załączniki

• IMG_20140214_195622.jpg
    IMG_20140214_195622.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 80
  • 16tc.jpg
    16tc.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Kahaka brzusio pierwsza klasa, śliczna piłeczka się robi, taki okrąglutki. Trochę na dziewuszkę wygląda jakby sobie można było zażartować :-D Masz się już czym chwalić, gratuluję :tak:

Afja na początku to na pewno wystrzelił a teraz czujesz różnicę w ubraniach? Może dobrym sposobem jest mierzenie metrem? Jak dla mnie to go chyba unosi do góry stąd wrażenie, że stoi w miejscu. Też śliczna piłeczka okrąglutka :-D

Do góry