reklama
magda17011
Fanka BB :)
śliczne szczuplaczki jestescie :-):-):-)
Nikitka25
Fanka BB :)
Martuska u mnie sie wyswietla wiec nie wiem co jest grane. Moze sie jeszcze pokaze.
Gorgusia wszystko pewnie zalezy od wlasciwosci organizmu,ale na wysokosci pepka to dosyc wysoko ale o tyle fajnie ze getry czy biodrowki jeszcze tak nie uciskaja
Gorgusia wszystko pewnie zalezy od wlasciwosci organizmu,ale na wysokosci pepka to dosyc wysoko ale o tyle fajnie ze getry czy biodrowki jeszcze tak nie uciskaja
Zdjęcia brzuszka zrobione. Jak zobaczyłam to się rozczarowałam, myślałam, że większy jest.. widać, zdjęcie prawdę Ci powie
Wkleję wieczorkiem bo teraz z doskoku jestem, poczytuje Was.
Chude to jesteście bardzo, to fakt. Dziś ja się ważyłam i kg który nabrałam się zgubił czyli nadal nie przytyłam nic a nic. Ciesze się, wystarczy, że przed ciążą utyłam duużo kg, a dopiero co rok wcześniej byłam na dukanowskiej diecie z dziewczynami z BB
Wkleję wieczorkiem bo teraz z doskoku jestem, poczytuje Was.
Chude to jesteście bardzo, to fakt. Dziś ja się ważyłam i kg który nabrałam się zgubił czyli nadal nie przytyłam nic a nic. Ciesze się, wystarczy, że przed ciążą utyłam duużo kg, a dopiero co rok wcześniej byłam na dukanowskiej diecie z dziewczynami z BB
reklama