reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Piękne brzuchy :-)
Mi na ostatniej wizycie lekarz powiedział,że bardzo wysoko mam macie i już sięga pepka. Może dlatego,że to druga ciaza?

Martuska u mnie sie wyswietla wiec nie wiem co jest grane. Moze sie jeszcze pokaze.

Gorgusia wszystko pewnie zalezy od wlasciwosci organizmu,ale na wysokosci pepka to dosyc wysoko ale o tyle fajnie ze getry czy biodrowki jeszcze tak nie uciskaja :)

Zdjęcia brzuszka zrobione. Jak zobaczyłam to się rozczarowałam, myślałam, że większy jest.. widać, zdjęcie prawdę Ci powie :-D
Wkleję wieczorkiem bo teraz z doskoku jestem, poczytuje Was.
Chude to jesteście bardzo, to fakt. Dziś ja się ważyłam i kg który nabrałam się zgubił czyli nadal nie przytyłam nic a nic. Ciesze się, wystarczy, że przed ciążą utyłam duużo kg, a dopiero co rok wcześniej byłam na dukanowskiej diecie z dziewczynami z BB :-D

Mam :)
Z 16t z obecnej ciąży:

IMG_20140213_145954.jpgIMG_20140213_123531.jpg

dla porównania z pierwszej:
16 tydz.jpg16 tydzien.jpg

Tak więc teraz jest maleńki :-D

Załączniki

• IMG_20140213_145954.jpg
    IMG_20140213_145954.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20140213_123531.jpg
    IMG_20140213_123531.jpg