reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Większość z Was to szczuplaczki i brzuszki później mocniej się zaokrąglą, ale wszystko przed Wami. :tak:

Lilith słusznej wielkości brzuszek ciążowy. :-)
Ja mam podobnej wielkości i uważam, że jest spory. Z Julianem taki miałam w 5 miesiącu.

Niestety przed ciążą miałam 10kg zapasu z poprzedniej ciąży i muszę uważać na wagę. :zawstydzona/y: Na szczęście do tej pory przybrałam 2,7kg i dalej muszę trzymać takie tempo.

Lilith piękny ciążowy brzuszek ;-);-);-)

a to my :-)

DSC00705.jpg

a tu ze szczęsliwą i zakochaną siostrą małego "Cudku "

DSC00714.jpg

Załączniki

• DSC00705.jpg
    DSC00705.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC00714.jpg
    DSC00714.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 94
Magda ale śliczny brzusio, Tobie pięknie już widać a i córcia jaka zadowolona :tak:

Dziękuję kochane za miłe słowa, przewrażliwiona chyba jakaś jestem i dla mnie nic tam prawie nima.. :szok:

reklama
Martuskaa dlatego właśnie mówię o tym moim przewrażliwieniu. Sama tego nie widzę, na zdjęciu może coś wystaję ale to, jak mąż i wy mówicie, że jest to bardziej mnie właśnie w tym utwierdza, niż w moich paranojach :-D
To, że się w normalne ciuchy nie mieszczę to chyba dalej za mało.
Bardzo niecierpliwie oczekuję tych ruchów, bo powiem wam, że ja nadal nie czuję się jak w ciąży i ciężko mi w to uwierzyć. Tylko na usg ożywam i gdy słucham serducha a tak, to to dla mnie nadal za duży szok chyba :-D:szok: sama swojego myślenia nie ogarniam :-)

Do góry