reklama
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Większość z Was to szczuplaczki i brzuszki później mocniej się zaokrąglą, ale wszystko przed Wami.
Lilith słusznej wielkości brzuszek ciążowy. :-)
Ja mam podobnej wielkości i uważam, że jest spory. Z Julianem taki miałam w 5 miesiącu.
Niestety przed ciążą miałam 10kg zapasu z poprzedniej ciąży i muszę uważać na wagę. Na szczęście do tej pory przybrałam 2,7kg i dalej muszę trzymać takie tempo.
Lilith słusznej wielkości brzuszek ciążowy. :-)
Ja mam podobnej wielkości i uważam, że jest spory. Z Julianem taki miałam w 5 miesiącu.
Niestety przed ciążą miałam 10kg zapasu z poprzedniej ciąży i muszę uważać na wagę. Na szczęście do tej pory przybrałam 2,7kg i dalej muszę trzymać takie tempo.
magda17011
Fanka BB :)
K
kami-30
Gość
Magda ślicznie wyglądasz:-)
reklama
Martuskaa dlatego właśnie mówię o tym moim przewrażliwieniu. Sama tego nie widzę, na zdjęciu może coś wystaję ale to, jak mąż i wy mówicie, że jest to bardziej mnie właśnie w tym utwierdza, niż w moich paranojach
To, że się w normalne ciuchy nie mieszczę to chyba dalej za mało.
Bardzo niecierpliwie oczekuję tych ruchów, bo powiem wam, że ja nadal nie czuję się jak w ciąży i ciężko mi w to uwierzyć. Tylko na usg ożywam i gdy słucham serducha a tak, to to dla mnie nadal za duży szok chyba sama swojego myślenia nie ogarniam :-)
To, że się w normalne ciuchy nie mieszczę to chyba dalej za mało.
Bardzo niecierpliwie oczekuję tych ruchów, bo powiem wam, że ja nadal nie czuję się jak w ciąży i ciężko mi w to uwierzyć. Tylko na usg ożywam i gdy słucham serducha a tak, to to dla mnie nadal za duży szok chyba sama swojego myślenia nie ogarniam :-)