reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
śliczne brzuszki dziewczynki. Jakie chudzinki z was:tak: może popołudniu uda mi się cyknąć fotkę i również pochwale się swoim brzuszkiem;-) mnie się cały czas wydawało ,że jak na ten etap mam spory brzuszek ale ostatnio na usg lekarz się mnie spytał gdzie zgubiłam tą ciąże ,że nic nie widać hahahaha

wszystkosięzmienia ja jak się urodziłam mialam 2800 chyba a mój synek 4330.:-D

Ostatnia edycja:
śliczne brzuszki dziewczynki. Jakie chudzinki z was:tak: może popołudniu uda mi się cyknąć fotkę i również pochwale się swoim brzuszkiem;-) mnie się cały czas wydawało ,że jak na ten etap mam spory brzuszek ale ostatnio na usg lekarz się mnie spytał gdzie zgubiłam tą ciąże ,że nic nie widać hahahaha

wszystkosięzmienia ja jak się urodziłam mialam 2800 chyba a mój synek 4330.:-D

ufff, to może u mnie to nie podziała i nie urodzę takiego wielkoluda jak ja :)
chociaż patrząc na nasze wzrosty , ja 182 cm, tatuś 190, to dzidziuś pewnie kruszynką nie będzie :))

no to czekamy na zdjecie Twojego brzusia :*

wszystkosiezmienia - ale laska z Ciebie:-)
gorgusia - śliczny brzuszek, taki w sam raz ;-)
ogólnie stwierdzam, że mamy sierpniowe to ekstra laski z fanymi brzuszkami :-D

Zgrabne wszystkie jak nie wiem co :D I niech mi ktoś powie, że polskie kobiety są zaniedbane i faceci mają na co narzekać :p :no:

znowu my, 16 tydzien.... sam brzuszek i w ubranku :-)
tylko dlaczego mnie tak na samym dole wybrzusza???

Załączniki

• 16t..JPG
    16t..JPG
    31,5 KB · Wyświetleń: 75
  • 16t.1.JPG
    16t.1.JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
MARTUSKA bo tam jest macica ;-) ponoć na naszym etapie macica jest 4-5cm poniżej pępka. Też mnie na dole wybrzusza.

Pięknie brzuszki :-)

Do góry