reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

i na wesoło :) do tej pory widok mi przesłaniały tylko piersi :) widać również dowody zbrodni:) no nie na warzywach tak obie przybieramy :):)

Załączniki

• 1403002446179.jpg
    1403002446179.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Dziewczyny brzuszki prześliczne i każdy inny i każdy piękny :tak:
A ja mam propozycję (jeśli uważacie, że do dooopy nie pogniewam się;-)) Może byśmy ustaliły sobie jakiś dzień ciąży np. równy 36 tydzień i każda z nas wrzuciłaby fotkę z tego dnia lub koło tego dnia? Jak myslicie?

Brzuchy super i co jeden to inny, nadal sie nie mogé nadziwi jak wy to robicie, ze tak szczuplutko wygladacie :tak:

Monia pomysł mi się podoba, nie wiem za to jak reszta. U mnie zwyczajowo zdjęcie robi się np co wtorek, jak jade z małą na tańce a później idę na spacer na plażę. W domu nie mam jakoś głowy do tego a i że remont to normalne miejsce ciężko znaleźć, tak więc wychodzi zawsze dany tydzien i 2 dzień.

Dziś się mierzyłam 113cm, w większość tuniczek, bluzeczek, koszuleczek już się nie mieszcze..
To my, nie śmiać się, bo raziło po oczach :-D

33t2d

IMG_20140617_163327.jpgIMG_20140617_163222.jpg

Załączniki

• IMG_20140617_163327.jpg
    IMG_20140617_163327.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 126
  • IMG_20140617_163222.jpg
    IMG_20140617_163222.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 127
Lilith twój brzuszek to jak doklejony wygląda,bo ty taka drobna jesteś,że aż mam wrażenie,że cię brzuch wygnie i przeważy zaraz i upadniesz.

Ale piękne wszystkie brzuszki!!!!
Pomysł z dniem ciąży - fajny. Jestem za 36 skończonym tyg.

Lilith, odniosę się na bieżąco - chudzinka straszna jesteś, a piłeczka wygląda jakby przeklejona z innej kobitki:) Cudnie!

Kochane, Ja tam chuda nie jestem ;-) do tego spuchnieta ale Bardzo milo uslyszec cos Milego Bo nikt inny nie komplementuje, Tak wiec dziekuje. Bardzo to mile :-)
Zrobie na dniach bez bluzki brzusio, moze lepiej bedzie Widac.

LILITH - super te zdjęcia, dołączam do zachwytow, bardzo fajne proporcje masz i taki wybrzuszony ten brzuszek jak u mnie :)

Fajny pomysł z tym zdjęciem z tego samego dnia. 36tc jest super!

Ale do tego przydałby sie nam chyba oddzielny wątek, tylko z tymi zdjęciami, bo na tym zaginą w tłumie zanim każda wrzuci fotkę i nie bedzie takiej radości z porównywania.

reklama
Brzuszki cudne!!

LILITH wygladasz cudnie :-)

Dobry pomysł z tym zdjeciem z danego tygodnia :tak: tylko trzeba szybko podjac decyzje jaki to ma byc skonczony tydzien bo my z KATUSHKA zaraz konczymy 35 wiec zeby nie przegapic ;-)
Mozna zrobic osobno temat i najlepiej bez komentarzy aby te foty sie nie zgubily! Wiec dajcie znac :-)

Do góry