reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

też jestem za 36 tc, a dla uściślenia, dokladnie to 36t0d, ewentulanie +/- jakis dzien?
Lilith - jak Ty się kobietko poruszasz z takim brzuszkiem? fajnie to wygląda, jakbyś piłkę miała albo sporego arbuzika;-)

reklama
Widzę pmysł się spodobał:tak::-) Ja jak najbardziej jestem za. Tak jak piszecie 36+0 względnie +/- 2 dni.
Juz nie mogę się doczekać jak to wszystko będzie wyglądało :tak:
Także laski nogi zaciskać:-p

To ja już teraz swego olbrzyma pokaże, by potem zdziwka nie było, ze brzuch moze być tak duży:D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 101
Lilith brzuszek masz mocno wysuniety do przodu a mi sie takie bardzo podobaja bo przynajmniej od razu widac co i jak:). Ja za kazdym razem jadac tramwajem licze na to ktos mi msca ustapi a tu nic:).

I super pomysl z odzielnym watkiem z brzuszami w 36 tyg.

Natkusia jak przeczytalam ze ty juz zaraz rozpakowana bedziesz to az trudno uwierzyc kiedy to zlecialo.

reklama
Do góry