reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

dorotka boski ten Twój brzusio :) jestem załamana kurcze u mnie nie widać jeszce prawie wcale :(
i Ty sie doczekasz brzunia,u mnie w poprzedniej ciazy na tym etapie nie bylo nic widac
a teraz sie smieją ze blizniaki
i identyczny w czubek mi sie uklada jak w poprzedniej ciazy

Dziękuję dziewczyny :-) Ja się wśród Was czuję, jak prawdziwa mamuśka. Hmm najstarsza jestem - 38 latek:zawstydzona/y: Ale w duszy młodo wciąż gra ;-)

wiesz co nie dalabym Ci tyle,serio,wygladasz na jakies z 33
ale to dobrze mloda sliczna mamuska
a tak wogole to masz chyba sobowtora w radomiu--mowie Ci,jakas znajoma buzia

Onionek sliczny brzunio

reklama
Dziękuję :) Ja także w pierwszej ciązy jako niespełna 20 latka, byłam długo płaska . W 20 tygodniu w szpitalu pytali mnie, a gdzie ta ciąża? W 7 miesiącu gdy konczyłam semstr nikt z roku nie wiedział o ciązy, urodziłam w sierpniu i zaskoczyłam wszystkich którzy nie wiedzieli, że urodziłam sporego synka.
Teraz...szybko brzuszek wyskoczył.:szok:
Wiesz Dorotko, wiele osób mówi mi, że jestem do kogoś podobna. Pewnie coś w tym jest, ale najfajniejsze były porównania do Martyny Jakubowskiej i Meryl Streep. Ale fakt, że ponoć każdy z nas ma sobowtóra na tym świecie. A tak w ogóle, to mam na imię Dorota:happy2:
Sorki za offtopa w wątku.:zawstydzona/y:

Ja mam tak samo.. tylko brzusio i piersi.. nie tyje w pozostalych partiach :-) Moja waga sprzed ciazy to 54 kilo, potem przez wymioty spadlam do 51 i teraz waze jakies 53 :-)
Ale jesli mamy podobny ksztalt brzucha to moze u Ciebie tez bedzie chlopiec hmm? :-)

Zobaczymy jak nam z tym chłopczykiem wyjdzie :-) Ty szczuplutka jesteś! Moja waga startowa po swiętach( słodkie obżarstwo) to 60 kg. Moja optymalna waga to 58 kg i marzę by do takiej wrócić po ciąży.

Jeju ale brzuszkow..hehe..Dorotka1 Ty masz najwiekszy z nas wszystkich..napatrzec sie nie moge:)
Beniaminka Jestes bardzo atrakcyjna kobieta i tak trzymaj...mam siostre w Twoim wieku i Wiesz mam nadzieje ze bede tak zadbana jak Wy..normalnie pozazdroscic:) a brzuszek fajniusi:)
Marietta masz taki fajny brzuszek w szpic hehe..
Onionek u Ciebie tez juz widac ze ktos sobie pomieszkuje:)
Ja tez zauwazylam ze rosnie mi brzuszek i piersi sie powiekszaja..inne patie ciala nie zmieniaja sie wogole..

Jezu laski ale macie fajniusie brzucholki ;) Dorotko ty masz taki inny niż wszystkie... taki szpiczasty - alez on fajniusi ;) Ja mam podobny do Benjaminki ;)

mój brzuszek z dzisiaj nie mogłam się powstrzymac i jak sie podoba?

Załączniki

• Zdjęcie0064..jpg
    Zdjęcie0064..jpg
    13 KB · Wyświetleń: 64
  • Zdjęcie0062..jpg
    Zdjęcie0062..jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
No śliczny już brzuszek Lillu :-) Chyba w typie tych piłeczkowych , jak mój i Onionka :-) Zobaczymy co tez kryją nasze mieszkanka- małego królewicza czy królewnę :-)

Do góry