reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziękuję dziewczyny :-) Ja się wśród Was czuję, jak prawdziwa mamuśka. Hmm najstarsza jestem - 38 latek:zawstydzona/y: Ale w duszy młodo wciąż gra ;-)

A to mój .. znowu w piżamie :-D

Załączniki

• brzuch..jpg
    brzuch..jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 63
No, no Onionku już fajny brzuszek :-) I widzę kształty mamy podobne. Mój nie robi się szpiczasty tylko rośnie mi jakby cały , już pod biustem mi fałdki urosły:szok: Może tak skłonność, figura bo jak odrobinę przytyję to tylko biust i brzuszek. Nie przytyłam chyba za dużo bo 2 kg i wciąż waga się trzyma. A u Ciebie jak ?

I dziękuję za miłe słowa :tak:

reklama
No, no Onionku już fajny brzuszek :-) I widzę kształty mamy podobne. Mój nie robi się szpiczasty tylko rośnie mi jakby cały , już pod biustem mi fałdki urosły:szok: Może tak skłonność, figura bo jak odrobinę przytyję to tylko biust i brzuszek. Nie przytyłam chyba za dużo bo 2 kg i wciąż waga się trzyma. A u Ciebie jak ?

I dziękuję za miłe słowa :tak:

Ja mam tak samo.. tylko brzusio i piersi.. nie tyje w pozostalych partiach :-) Moja waga sprzed ciazy to 54 kilo, potem przez wymioty spadlam do 51 i teraz waze jakies 53 :-)
Ale jesli mamy podobny ksztalt brzucha to moze u Ciebie tez bedzie chlopiec hmm? :-)

Do góry