reklama
lilu02
Fanka BB :)
szukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawnaPrzesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze
Bo mnie na tej liscie wciaz nie ma Wciaz mam wyslac priva do kerny i wciaz nie mam czasuszukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawna
A i tak bys sie nie dowiedziala, czy bedzie chlopiec, czy dziewczynka, bo to wstydzioszek jest i maly uparciuch, ktory nam pokazuje albo pupe, albo wklada sobie pepowine miedzy nozki tak, ze nie da rady podejrzec co tam chowa
beti14011984
Przesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze
ja mam też rozlany na boczki i brzuszek nie duży no i będzie dziewczynka
She*shu
Nasza Anielka kopie mocno ,ale takimi "falami" rano,popołudniu i wieczorem. Ja się śmieję,że przebiera nóżkami jak już nie może doczekać się dostawy jedzonka
lilu02
Gaja faktycznie ty na każdej fotce inaczej wyglądasz...ale na ostatniej to zupełnie inna kobieta niż ta którą zapamiętałam z poprzedniego zdjęcia...
a tak w ogóle jakbyśmy (w końcu) założyły zamknięty to fajnie byłoby pooglądać was wszystkie i jeszcze dzieciaczki....;-)
a tak w ogóle jakbyśmy (w końcu) założyły zamknięty to fajnie byłoby pooglądać was wszystkie i jeszcze dzieciaczki....;-)
Kasiona
Dziewczyny super brzuszki, Justynka bardzo fajna sukienka i tak jak mowia dziewczyny jakis klawy dodatek i bedzie czad jestes szcupla wiec na bialy mozesz sobie smialo pozwolic, ja przytylam i w sumie w bialym srednio sie czuje..nie to co wczesniej
lilula8891
reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki