reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Przesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze:-D

reklama
Przesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze:-D
szukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawna:-D

szukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawna:-D
Bo mnie na tej liscie wciaz nie ma:zawstydzona/y: Wciaz mam wyslac priva do kerny i wciaz nie mam czasu :sorry:
A i tak bys sie nie dowiedziala, czy bedzie chlopiec, czy dziewczynka, bo to wstydzioszek jest i maly uparciuch, ktory nam pokazuje albo pupe, albo wklada sobie pepowine miedzy nozki tak, ze nie da rady podejrzec co tam chowa:-D

Dziewczyny a czy wasz też tak kopie jak mój-24h na dobę. Wydaje mi się, że pierwsze tak nie kopało. Ale może źle pamiętam.

Nasza Anielka kopie mocno ,ale takimi "falami" rano,popołudniu i wieczorem. Ja się śmieję,że przebiera nóżkami jak już nie może doczekać się dostawy jedzonka :-D

Gaja faktycznie ty na każdej fotce inaczej wyglądasz...ale na ostatniej to zupełnie inna kobieta niż ta którą zapamiętałam z poprzedniego zdjęcia...
a tak w ogóle jakbyśmy (w końcu) założyły zamknięty to fajnie byłoby pooglądać was wszystkie i jeszcze dzieciaczki....;-):tak:

Dziewczyny super brzuszki, Justynka bardzo fajna sukienka i tak jak mowia dziewczyny jakis klawy dodatek i bedzie czad :) jestes szcupla wiec na bialy mozesz sobie smialo pozwolic, ja przytylam i w sumie w bialym srednio sie czuje..nie to co wczesniej :)

to mój brzusio w końcu wyszedł z ukrycia tak konkretnie, ale i tak mi wszyscy mówią że jest mały

Załączniki

• Zdjęcie0112.jpg
    Zdjęcie0112.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 66
  • Zdjęcie0125.jpg
    Zdjęcie0125.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 67
  • Zdjęcie0114.jpg
    Zdjęcie0114.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
To i ja się pokażę;-). Tyle,że nie mogę odwrócić zdjęć,ą nie wpadłam na to,żeby zrobić je poziomo:zawstydzona/y:.Ale ten mój brzusio tutaj na mały wygląda,a w rzeczywistości jest ogromny!!! IMG_1778.jpgIMG_1777.jpg
Mój brzusio ma 24 tyg. i 1 dzień

Ostatnia edycja:
Do góry