reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Przesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze:-D

reklama
Przesliczne te wasze brzuszki. Tak ladnie zaokraglone.
Kurcze a u mnie chyba sie bardziej na boczki rozlewa, bo wciaz go ledwo widac, a w spodnie ledwo sie mieszcze:-D
szukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawna:-D

szukałam cię właśnie na liście wrześniówek bo chciałam zobaczyć co będziesz miała(dziewczynke czy chłopca) ale nie znalazłam cie:-( dlaczego??? mi też się brzuch rozlewa na boki, miałam tak w poprzedniej ciąży i u mnie to tak na dziewczynke, moze u ciebie też....a o spodniach z powodu wielkości mojego tyłka mogę zapomniec już od dawna:-D
Bo mnie na tej liscie wciaz nie ma:zawstydzona/y: Wciaz mam wyslac priva do kerny i wciaz nie mam czasu :sorry:
A i tak bys sie nie dowiedziala, czy bedzie chlopiec, czy dziewczynka, bo to wstydzioszek jest i maly uparciuch, ktory nam pokazuje albo pupe, albo wklada sobie pepowine miedzy nozki tak, ze nie da rady podejrzec co tam chowa:-D

Dziewczyny a czy wasz też tak kopie jak mój-24h na dobę. Wydaje mi się, że pierwsze tak nie kopało. Ale może źle pamiętam.

Nasza Anielka kopie mocno ,ale takimi "falami" rano,popołudniu i wieczorem. Ja się śmieję,że przebiera nóżkami jak już nie może doczekać się dostawy jedzonka :-D

Gaja faktycznie ty na każdej fotce inaczej wyglądasz...ale na ostatniej to zupełnie inna kobieta niż ta którą zapamiętałam z poprzedniego zdjęcia...
a tak w ogóle jakbyśmy (w końcu) założyły zamknięty to fajnie byłoby pooglądać was wszystkie i jeszcze dzieciaczki....;-):tak:

Dziewczyny super brzuszki, Justynka bardzo fajna sukienka i tak jak mowia dziewczyny jakis klawy dodatek i bedzie czad :) jestes szcupla wiec na bialy mozesz sobie smialo pozwolic, ja przytylam i w sumie w bialym srednio sie czuje..nie to co wczesniej :)

to mój brzusio w końcu wyszedł z ukrycia tak konkretnie, ale i tak mi wszyscy mówią że jest mały

Załączniki

• Zdjęcie0112.jpg
    Zdjęcie0112.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Zdjęcie0125.jpg
    Zdjęcie0125.jpg
    62,5 KB · Wyświetleń: 71
  • Zdjęcie0114.jpg
    Zdjęcie0114.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
To i ja się pokażę;-). Tyle,że nie mogę odwrócić zdjęć,ą nie wpadłam na to,żeby zrobić je poziomo:zawstydzona/y:.Ale ten mój brzusio tutaj na mały wygląda,a w rzeczywistości jest ogromny!!! IMG_1778.jpgIMG_1777.jpg
Mój brzusio ma 24 tyg. i 1 dzień

Ostatnia edycja:
Do góry