reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Macie wszystkie śliczne brzuszki:)a Ty Gaja dokładnie jak nastolatka wyglądasz:) śliczny brzunio i TY:):tak::tak:

reklama
Mamusie śliczne wasze brzuszki....te domki są urocze a zawartość jeszcze piękniejsza!!!!!!!!!
A to mój brzunio-trochę duży:szok: i pełno rozstępów....a co będzie dalej:confused::szok:
DSCN3169.jpgDSCN3170.jpg

Gaja mogę tylko potwierdzić- nastolatka z Ciebie, a brzusio przepyszny ! :-D
Gizelko , Twoja dzidzia ma super wygodne mieszkanko, bardzo zgrabne mieszkanko. A rozstępy....i ja mam po pierwszej ciązy na brzuszku, tak smiesznie bo tylko po lewej stronie, już sie tak do nich przyzwyczaiłam, że kompletnie się tym nie przejmuję :-)

Gaja, dokładnie dziewczyny mają rację. Ty - mama trójeczki brzdąców wkrótce.... nie wyglądasz. A brzusio masz taki zgrabniuchny.
Gizelko, u Ciebie to już konkretne mieszkanko. dzidzia ma gdzie ćwiczyć rozciąganie i fikołki :-)

cos niewyraznie mi foty telefon robi a niby super bajer i 5mp a zamazane:eek: tak czy siak Gabi w srodku.

Załączniki

• DSC00060.jpg
    DSC00060.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Anja - cudne foteczki :) Brzusio taki właśnie akurat na ten moment, ale słodkie te dzieciątka - one wszystkie tak te pępki kochają? Mój robił to samo, pamiętam chyba Kerny czy Olgidom malutki tez tak paluszek wkładał mamci do pępuszka :-) Słodkie!!!

reklama
Do góry