reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Macie wszystkie śliczne brzuszki:)a Ty Gaja dokładnie jak nastolatka wyglądasz:) śliczny brzunio i TY:):tak::tak:

reklama
Mamusie śliczne wasze brzuszki....te domki są urocze a zawartość jeszcze piękniejsza!!!!!!!!!
A to mój brzunio-trochę duży:szok: i pełno rozstępów....a co będzie dalej:confused::szok:
DSCN3169.jpgDSCN3170.jpg

Gaja mogę tylko potwierdzić- nastolatka z Ciebie, a brzusio przepyszny ! :-D
Gizelko , Twoja dzidzia ma super wygodne mieszkanko, bardzo zgrabne mieszkanko. A rozstępy....i ja mam po pierwszej ciązy na brzuszku, tak smiesznie bo tylko po lewej stronie, już sie tak do nich przyzwyczaiłam, że kompletnie się tym nie przejmuję :-)

Gaja, dokładnie dziewczyny mają rację. Ty - mama trójeczki brzdąców wkrótce.... nie wyglądasz. A brzusio masz taki zgrabniuchny.
Gizelko, u Ciebie to już konkretne mieszkanko. dzidzia ma gdzie ćwiczyć rozciąganie i fikołki :-)

cos niewyraznie mi foty telefon robi a niby super bajer i 5mp a zamazane:eek: tak czy siak Gabi w srodku.

Załączniki

• DSC00060.jpg
    DSC00060.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Anja - cudne foteczki :) Brzusio taki właśnie akurat na ten moment, ale słodkie te dzieciątka - one wszystkie tak te pępki kochają? Mój robił to samo, pamiętam chyba Kerny czy Olgidom malutki tez tak paluszek wkładał mamci do pępuszka :-) Słodkie!!!

reklama
Do góry