reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dawno mnie tu nie było! A tyle pieknych brzuszków sie pojawiło!
Gratuluje dzieciaczkom tak pieknych mieszkanek!!!:-)

reklama
Witajcie:-)Śliczne te wasze brzuszki:)
Nie mam zdjęć brzuszka, jak byłam w ciąży z Anią, ale teraz zrobiłam, to się odważę pokazać:-)

1.jpg3.jpg

Zobacz załącznik 247716 wczoraj kupiłam sobie sukienusię i musiałam zrobić sobie zdjątko z brzuszkiem :-) Dobrze że dużo nie zapłaciłam za tą sukienkę bo nie wiem czy będę ją nosiła (teraz tak patrzę i jakoś mi nie pasuje :-()

Justyna ładna sukienka i ladnie Ci w niej...dodaj jeszcze jakies kolorowe zwisajace kolczyki i cos na szyje w tym samym kolorze, i bucie tez kolorowe i dla mnie juz kompletna bomba.

Justyna ładna sukienka i ladnie Ci w niej...dodaj jeszcze jakies kolorowe zwisajace kolczyki i cos na szyje w tym samym kolorze, i bucie tez kolorowe i dla mnie juz kompletna bomba.
tak tak zgadzam się, jakas duża kolorowa bransoleta i dodatki, bardzo ładnie .....cholerka ale laska z ciebie!!!!!!!!!
anitas ale masz już superaśny wielki brzuszek...ja takiego pewnie się nie doczekam...a może.....

reklama
dziewczyny pikne brzuszki, takie już sporawe a jeszcze niedawno każda czekała aż się pojawi :)
To ja jeszcze jedna fotkę wrzucam, taka już normalnie zrobioną :)
Następna w 30 tc wam pokażę bo ja tu najwięcej wrzucam hehe

DSC_0057.jpg

Do góry