reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dawno mnie tu nie było! A tyle pieknych brzuszków sie pojawiło!
Gratuluje dzieciaczkom tak pieknych mieszkanek!!!:-)

reklama
Witajcie:-)Śliczne te wasze brzuszki:)
Nie mam zdjęć brzuszka, jak byłam w ciąży z Anią, ale teraz zrobiłam, to się odważę pokazać:-)

1.jpg3.jpg

Zobacz załącznik 247716 wczoraj kupiłam sobie sukienusię i musiałam zrobić sobie zdjątko z brzuszkiem :-) Dobrze że dużo nie zapłaciłam za tą sukienkę bo nie wiem czy będę ją nosiła (teraz tak patrzę i jakoś mi nie pasuje :-()

Justyna ładna sukienka i ladnie Ci w niej...dodaj jeszcze jakies kolorowe zwisajace kolczyki i cos na szyje w tym samym kolorze, i bucie tez kolorowe i dla mnie juz kompletna bomba.

Justyna ładna sukienka i ladnie Ci w niej...dodaj jeszcze jakies kolorowe zwisajace kolczyki i cos na szyje w tym samym kolorze, i bucie tez kolorowe i dla mnie juz kompletna bomba.
tak tak zgadzam się, jakas duża kolorowa bransoleta i dodatki, bardzo ładnie .....cholerka ale laska z ciebie!!!!!!!!!
anitas ale masz już superaśny wielki brzuszek...ja takiego pewnie się nie doczekam...a może.....

reklama
dziewczyny pikne brzuszki, takie już sporawe a jeszcze niedawno każda czekała aż się pojawi :)
To ja jeszcze jedna fotkę wrzucam, taka już normalnie zrobioną :)
Następna w 30 tc wam pokażę bo ja tu najwięcej wrzucam hehe

DSC_0057.jpg

Do góry