reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Karolinkare brzuszek taki jak moj :) I jaka ty fajna jestes taka sympatyczna z buzki :) mpik82 podpsiuje sie pod tym co pisaly dziewczyny wczesniej a sio kompleksom bo tylko niepotrzebnie zawracaja czlowiekowi mysli :) Ritka fajny brzuszek a spodnie mam podobne z taka skarpeta hehe z H&M :)

reklama
No śliczne i Ritka i Mpik :-)

A mój z soboty wygląda tak:

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 95
Oooo ile pięknych brzuszków urosło!!!:-D:-D:-D
Karolinkare urocza jesteś!!Brzuszek powoli rośnie:tak:
Mpik ja też jestem z tych puchatych:-p:-p:-p:rofl2: ale brzuszek masz nie aż taki wielki jak mój:sorry2:
Ritka super brzuchol też powolutku idzie do przodu:-D
Onionek cosik tam wystaje już:-D:-D:-Dbo ty też do tych naleśników należysz:-p:-p:-)

jesteście kochane :) a brzuszek nie jest opalony, ja mam ciemna karnację :tak: chociaż na tych zdjęciach jakiś ciemniejszy trochę wychodzi
A brzuszek tak mi jakoś stopniowo rośnie, z góry zawsze wydaje mi się większy :-p może dlatego że ma być dziewczynka jakoś tak na boki się rozszedł...

gizelko no masz już czym się pochwalić, maluszek ma na pewno wygodnie :-)

Msdracula brzunio cudny

Gizelka no syneczek cudna chalupke ma na wylacznosc

No, no Kasiona, pokaźny brzusio bliźniaków ;)
Wogóle robi się tu tak milusio, kazda ma inny brzunio ale za to sliczne brzunia, az miło popatrzeć ;)

Kasiona superasny blizniakowy domek

Wow:) Korba brzuszek malutki, ale piękniutki.:-) A sukienka ślubna pewnie super leżała. Od miny co TY chcesz, ja widzę, że się lekko uśmiechasz.

Korba malusi ale Ty tez chyba szczuplutka jestes,wiec czemu sie dziwic
sliczny

Karolinkare brzuszek superaśny, i taki zgrabniutki. Pewnie Twoim szkrabom jest w nim wesolutko:-D I jakie masz fajne blond włoski:)

Karolinkare superany
a imiona dla maluszkow super

Mpik, pamietaj, kazda kobieta w ciazy jest piękna. Nawet gdy ma wiecej czy mniej kilogramów. Jakie znowu kompleksy? eeee nu, nu nu !

MPIK cudny

onionek super opalony brzuszek i kawalek cycusia zauwazylam hihihih :)

Onionku superansy,jaka zgrabniutka i chudziutka

Ritkka brzunio slicznitki

wogole wszystkie brzuszki przesliczne i jednyne w swoim rodzaju

hehe dzieki dziewczyny :) A ja z naleśnika też się uśmiałam :D Ale nuwaga, uwaga przytyłam 300g (to co ,że nadal na minusie od poczatku ale juz coś zaczynam tyc :) ) a spodnie rewelacja nie rozeszly sie i sa bardzo wygodne :)

reklama
Do góry