reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Karolinka jak na blizniakow to nie masz duzego brzuszka..ale to tez zalezy jak sa ulozone. Ladny okraglutki:)
własnie tez mi sie wydawalo... ze nie ejst zawilek ktos mi tylko powiedzial ze jest spory... no ale nic

karolinkare aż trudno uwierzyć, że tam się mieszczą bliźniaki. Ładnie wyglądasz/wyglądacie. :-)
dziekujemy :))

Karolinkare piekny brzusio 2 maluszków....aż sie rozmarzyłam....:tak:
dziekuje :))

Mi też się podoba twój brzunio - całkiem mały jak na dwóch lokatorów ;)))
oj pewnie ejszcze sporo urosnie :))

karolinkare...uroczy brzusio:))
dziekuje :))

karolinka moj brzuszek wiekszy jest od twojego :) ale i tak mniejszy niz sobie wyobrazalam :)
Kasiu mozliwe bo ja wedlug wieku ciazy mam 16tc i6dni wiec moze dlatego a moze dlatego ze masz dwoch chlopcow i wieksi od moich szkrabkow :)).... no nic na koniec sie okaze....

ja 004.jpg

A to w końcu i ja zdobyłam się na odwagę.

JOLAMI śliczny brzunio a biust jaki imponujący!!!

KAROLINKARE jaki malusi brzuszek jak na dwóch lokatorów ,nie ważne rozmiary oby dzieci zdrowo rosły.

reklama
no teraz to prawdziwa galeria nam się zaczyna :)
brzuszki jak malowane, agamati ty to masz taki jak ja w 1 ciąży do porodu miałam ;)

Do góry