Kasiona
Fanka BB :)
Karolinkare sliczny brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje maluszki dwujajowe wiec mysle ze beda rozneKarolinkare fajny ten twój brzusio I taki okrąglutki No ale przecież dwójeczka łobuziaków tam mieszka. Fajnie będą mieli, sama mam siostrę bliźniaczkę, i to prawie identyczną.
A Twoje Skarby są dwu, czy jednojajowe?
dziekujeKarolinkare sweet brzuszek :-)
oo no prosze brunetka to jeszcze nie bylam )pozdrawiamDziekuje jeszcze raz dziewczyny
Karolinare brzunio cudaszek!!! Wyobrazałam sobie Ciebie jako brunetke, a tu bląndi )
a mnie sie wydawalo ze za duzy....Piękniusi... taki w sam raz nie za duży nie za mały
no własnie okraglutki i juz jaknajbardziej widoczny )
dziekujeKarolinkare sliczny brzuszek
dziekujeKarolinkare sliczny brzunio
Kasia a Twoj tez juz sie powiekszyl ciekawa jestem kto tam w moim brzuszku mieszka.... w piatek sie dowiem oby tylko maluszki nie byly uparte i nie trzymaly mamy w niewiedzy ))Karolinkare sliczny brzuszek