reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Taka Ja śliczny brzuszek mój troszkę mniejszy ale maleństwo też już ostro szaleje cudowne uczucie chociaż w nocy nie daje zasnąć jak zacznie wariować

reklama
To odważę się i ja (brunetka) na pokazanie brzuszka swojego i przyjaciółki (blondynka), która jest w ciąży równe 4 tyg. więcej IMG_3016..jpg

Ja rowniez pochwale sie swoim 4 miesiecznym brzuszkiem :):) Nareszcie zaczal rosnac hehe ;):-)

Załączniki

• kiki.jpg
    kiki.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 58
Ojoj, jaki słodziutki malutki :-) Widać już troszeczkę, ale jestes szczuplutka i pewnie jeszcze długo będziesz mogła chodzić w zwyczajnych ciuszkach- fajnie tak :-)
Agatka26, już widac -widać ! Jak u mnie, spodnie zapinam już na recepturki, w luźnych tunikach jeszcze można się zaczajnikować, ale ciasna bluzeczek jak u Ciebie , to widac że hej :-) To miłe mieć juz taki słodki brzusio :-)

Ostatnia edycja:
No ja tez sie ciesze, ze jeszcze tak bardzo nie widac :):) A z ubraniami nie bedzie problemu pewnie az do lipca:happy:

gizela79 masz cudny brzuszek :) I widac ze mamusia szczesliwa :-)

reklama
Jutro i ja dodam swoje brzunio po miesiacu od ostatniego zdiecia. Mój juz zaczął rosnać ładnie, z dnia na dzień coraz wiekszy.

Do góry