reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

śliczne macie brzuszki aż wam zazdroszcze ,u mnie nadal nic mój Daniel już czuje jak dzidzia wariuje a brzunia jak nie było tak nie ma!!!!
50266deb07447d2ef17a1482ce51e5de,10,19,0.jpg

reklama
Oliwko, nadal możesz uchodzić za nastolatkę, figurka I klasa, brzusio malutki, pewnie masz silne mięsnie brzucha, które utrzymują w ryzach rosnąca macicę, no i zero tłuszczyku :-) Ale i tak Ci wyskoczy , nie ma tak dobrze ;-) Pewnie w końcówce ciązy, ale brzusio będzie!

Ostatnia edycja:
To i ja sie pochwale . To M1 Kaski :) wyglada na to ze bedzie z niej wieeeelka babka ;) Najpierw schudlam ponad 3 kg a teraz juz je odrobilam i jestem caaale 0,5 kg na plusie :) Zdjecie robione w wielka sobote :)

Brzucho.jpg

reklama
Do góry