reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dziękuję bardzo za komplementa ! :-)

Lilu
- Śliczny, maleńki, wysoki brzuszek. Super figurka....i Ty rodzisz 3 dzieciątko, to niemozliwe! :-)

Emilia - bardzo zgrabny Emilko, piękna gładka skóra!
Alienko- śliczna fotka, brzuszek w sa raz! :-)
Magi- Ty szczuplutka i zgrabna, a brzuszek juz mega naciągnięty, aż dziw ze nie dorwałas rozstępów:szok: Duży, duzy! I widzę też Ci brzuszkowo wypchało boczki w talii, mam tak samo , chyba te nasze szczupłe bioderka :-)

reklama
Ja sie na te brzucholki nie moge napatrzec, tak jak na te dzidzie nowonarodzoone...dla mnie to jakis cud natury.
A i dziekuje za komplementy...to miłe.
Beniaminko, tak mi tylko brzusio i boczki urosły i nic wiecej, a rozstepów narazie nie mam i mam nadzieje ze nie bede juz miała. Mam to w genach chyba, moja mama miała trzy ciaze w tym jedna bliźniacza i zero rostepów. No i bioderka tez bez zmian wiekszych, az sie boje co bedzie przy porodzie, ale mój gin to doswiadczony lekarz i juz by mi dawno powiedział ze moga byc problemy, a tak to mi na kazdej wizycie mówi ze wsio ok.

Magi, no to juz nie dostaniesz rozstępów, już byś najpewniej miala. Ja w I ciazy mialma troche na dole brzucha pod bikini, a teraz odpukac zero nowych. Natomiast biodra mialam bardzo waskie i mierzyli mnie bardzo czy dam rade...i dałam radę, spokojnie :-)I dalej zostały wąskie, nic nie chcialy sie zaokrąglić, no niestety u mnie :-)
Jak lekarz Ci mówi , ze wsio OK czyli tak JEST :-)

Dokładnie tez tak twierdze, mam zaufanie do niego. A co do rozstepów, to ciagle słysze ze jak mi zacznie brzusio opadac to moge dostac..eee co bedzie to bedzie.

Matko kochana , nie bylo mnie czyba 4 dni i tyle brzuszkow do podziwiania :)
Cudne sa wszystkie , a jakie juz niektore olbrzymki !
Ja sie postaram obcykac dzisiaj , moze mi sie uda zmiescic w obiektywie ;)

reklama
Ale fajniaste brzucholki, no super jesteście mamusie :-)
wklejam swój brzucholek koniec 37 tc. z dn.22.08. niedziela (spacer nad morzem po 2 tyg. lezenia w chacie, dlatego sie tak cieszę;-))

Załączniki

• 22082010.jpg
    22082010.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 108
Do góry