reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Super brzuszki dziewczeta ! Swoja droga jakie to urocze no nie? Ze w brzuszkach rosna nasze skarby, normalnie czad jak sobie o tym pomysle :) ja to jestem mega dumna z mojego brzuchola, wrecz zakladam takie tuniczki dopasowane zeby go podkreslic :D

reklama
Justyna, ale masz juz pokazne to brzusio.. Czy mi sie wydaje, czy gdzies pisalas ze w pracy jeszcze nic nie wiedza? Jak Ci sie udaje ukryc taki domek dla dziecka hihi.. :-)?

jest trudno ale ratują mnie obszerne sweterki. pozatym praktycznie cały czas siedzę a jak gdzieś idę to nikt nie widzi, ale już kończy się okres ukrywania bo jutro mam wolne (wizyta u gin.) a w środę mówią o fasolce

DSC_0028 modified&#4.jpgDSC_0026 modified&#4.jpg A to mój brzunio w 16 tc, że też moi rodzice nic nie podejrzewają
pencil.png

Gaja, fajny już masz brzuszek :-) Widać, widać to mieszkanko.Cudny jest.
Ja też mam juz spory brzuszek, widzę różnicę, ale nadal chodzę w dzinsach rurkach , i tunika bądź luźny sweterek do tego, i jak ktoś nie wie- to nie zauważy, gorzej gdy się rozbiorę- to już ściemniać się nie da :D
Może widza Ciebie Gaja na codzień i nie zwrócili uwagi zwyczajnie, ot...nieco przybrałas po zimie. Ale w sumie, to domyślam się, jak się czujesz z tym, że rodzice nie wiedzą. Ja niby byłam spokojna, bo mama nie gderała i nie panikowała, ale z drugiej strony ten brak uczciwości mnie dobijał, źle się czuję z niedomówieniami i kłamstwem. Ciążyło mi to okrutnie, i teraz naprawdę lżej, a mama już oswoiła się z tą wiadomością. Gaja może usiądźcie z nimi razem i tak jak skok na banji- za jednym zamachem i hop. Ja tak właśnie zrobiłam- nabrałam powietrza i powiedziałam,ufff.

reklama
Do góry