reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Karolina,Małogos - no ładne już macie brzucholki :-) Mój też juz nie da się wciągnąć, ale jeszcze tunika czy luny sweterek i nikt nie zauważa. Ale w domku mamy radochę, że widać juz naszego dzidziusia :-)

ale ja wam zazdroszcze normalnie aaaaaaaa . Sliczne te wasze malenstwa maja domki, a ja jem i staram sie wychodowac ale chyba boba budowniczego ze mnie nie bedzie bo nic nie rosnie :(

a oto i mój wczorajszy wieczorny brzucholek, rano nic nie ma ale wieczorkiem...:-)
tylko nie piszcie,że nic tam nie ma :-p

jest ,jest nie martw sie ja Ci pokaze swoj to dopiero powiesz ze nic nie ma ale dopiero jutro bo dzis w remoncie gdzies sie aparacik zapodzial i go znalez nie moge :) wiec jutro wkleje odrazu jak go znajde bo teraz powoli klade sie do spania :)

ale ja wam zazdroszcze normalnie aaaaaaaa . Sliczne te wasze malenstwa maja domki, a ja jem i staram sie wychodowac ale chyba boba budowniczego ze mnie nie bedzie bo nic nie rosnie :(
ja też doczekać się nie mogę, chyba mamy tak samo. A mówią że każda kolejna ciąża to większy brzuch u mnie to się nie sprawdza......

a oto i mój wczorajszy wieczorny brzucholek, rano nic nie ma ale wieczorkiem...:-)
tylko nie piszcie,że nic tam nie ma :-p

spokojnie ja mam jeszcze mniejszy bo nadal wklęsły...mąż co chwila pyta mnie czy aby napewno jestem w ciąży :tak:

reklama
korba pocieszę Cię ,że w 11 tyg. to ja wklęsła jeszcze byłam :-p różnią nas aż 3 tygodnie, więc cierpliwości, doczekasz się i ty :tak:

Do góry