reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dziewczyny nie ma co sie martwic brakiem brzuszka, u mnie widac wieczorem i jak sie najem:) a takto jeszcze nie widac za bardzo:) Zaraz zaczna nam rosnac brzuszki i bedziemy narzekaly na bol plecow od ciezaru:)hehe

reklama
Dziewczyny jakie piekne brzuszki. Ja teraz pozyczylam aparat kolezance ktora na 3 tyg wakacje wyjezdza i jak wroci to natychmiast wrzuce swoj brzusio:)
A jest juz spory;) Chyba ze wczesniej telefonem pokombinuje i dam rade wrzucic;)
Buziaki

Galeria brzuszków nam się rozwija.Co jeden to piękniejszy.W sumie każdy ma swój urok i ten mały i ten większy :)

reklama
A dziękuję dziękuję :-) Najlepsze z tego wszystkiego jest że mój mąż ma się do czego przytulać i powiem Wam że on uwielbia głaskać całować i rozmawiać z brzuszkiem ;-)

Do góry