reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Karolina dorzucam sie do slow dziewczyn sliczny twoj brzusio i naprwde nie widac tych kilogramow o ktorych mowisz
Lilu takze sliczny i zgrabniutki brzuszek
Angelus pieknie aaa ja dopiero teraz zauwazylam ze mamy tego samego psiaka Goldenka tylko moj to samiec :)) wabi sie Kobe :)

ale ja sie wygielam;/ nie lubie sama sobie robic fotek a samowyzwalacz mnie nie zadowala;/
i tu widac ten tusz pod oczami..ale mowie Wam na zywo to dopiero ubaw..zauwazylam dopiero jak wrocilam ze sklepu.

Karolina dorzucam sie do slow dziewczyn sliczny twoj brzusio i naprwde nie widac tych kilogramow o ktorych mowisz
Lilu takze sliczny i zgrabniutki brzuszek
Angelus pieknie aaa ja dopiero teraz zauwazylam ze mamy tego samego psiaka Goldenka tylko moj to samiec :)) wabi sie Kobe :)
Moja sunia Tajga- mało oryginalnie,ale w rodowodzie ma Taylor tyle,że mój P. nie wymawia "r" i nie mogło tak zostać:-)

ślicznie małgoś a tusz nawet sie w oczy nie rzuca :p tak miało być i już hehe a ja mam takich samych kolorków bluzeczkę tylko z rekawkiem :p

śliczne jesteście laski i każda ma niepowtarzalny brzunio!!
mój jest spory ale nie mam mocy sobie fotki strzelić ogólnie też nienawidze sobie robić zdjęć bo się sobie nie podobam :-p:rofl2:

reklama
małgoś jak ty super zgrabnie wyglądasz, mimo iż niby tam przytyłaś to naprawdę gdyby nie brzuszek to mini spódnica, szpilki, obcisła bluzka i nastolatka jak ta lala :)

Do góry