reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

No Karolina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo ci zaraz dam w d...pe!!! Piękna kobieta z ciebie, ty wyrzuć wagę bo przez nią nie dostrzegasz swojego piękna....mówię poważnie nie waż się już!!!! Nie widać tych twoich kilogramów nadal jesteś jędrna, a tyłeczek jak ta lala....super

Justyna
aleś wymyśliła....piękny okrągły brzusio....jak od cyrkla odmalowany:-D

No to i ja dodam bo już wczoraj wieczorem się przygotowałam i pstyknęłam fotki z obu stron brzuszka....to mój 30 t + 3 dni ;-)

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 104
  • b2.jpg
    b2.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Moje pierwsze wrażenie jak zobaczyłam fotki Karoliny "jesli ta kobita ma dodatkowe 22 kg to jak wyglądała przed ciążą:szok: bo w ogole tego nie widac tylko sliczny brzuszek "
lilu jaki sliczny zgrabniutki ;-)

Karolina dziewczyny maja racje, w ogole nie widac ze przytyłas 22kg. Chyba w piety Ci poszło:tak::-). A brzuszek przeuroczy

Lilu brzuszek pierwsza klasa, malutki i zgrabniutki:tak:

dzięki dziewczyny ale to chyba tak mnie zdjecia wyszczupliły,przed ciaza wazyłam 63 kg wiec normalnie;-) a teraz 85,5.

LILU JAKA TY SZCZUPLUTKA JESTEŚ A TEN BRZUSIO TAKI MALUSI-ŚLICZNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina te 22 kilo to ci chyba w piersi poszlo, bo brzuszek superowy.
Lilu a ty masz chyba ciaze urojona tak jak Oliwka bo te wasze brzuszki sa takie malutkie.

reklama
IMG_1905.jpgIMG_1890.jpgIMG_1889.jpg
Nie było mnie tu kuuupę czasu, a brzuszków pokazało się ,że hej! Wszystkie, co do jednego urocze.
Więc i ja prezentuję się w całej mej niedoskonałości, z cellulitem, cięższa chyba w sumie o jakieś 11 kg (wczasy i leniuchowanie zrobiły swoje:-D)
pencil.png

Ostatnia edycja:
Do góry