reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

dziekuje dziewczyny:* ostatnio chcialam wcisnac sie w mini ale sie nie udalo hehe..zatrzymala sie nad kolanami i dalej ani rusz;/ teraz chociaz wygladam kobieco bo przed ciaza jak dziewczynka przez ta swoja chudosc;/ a bluzeczke kupilam za 10zl z przeceny i nosi sie rewelacyjnie:)

reklama
widzie same bardzo zgrabne brzuszki nieziemsko pieknych lasek, skad wy sie wszystkie wzielyscie:-D:rofl2:

pierwsze foty z 30tc;-)

i dzisiejsze 33tc (prosze zignorowac since pod oczyma:baffled: i prawdopodobnie obsikana kanape tudziez rozlana woda,niestety nie dojde prawdy:))))):-D

Załączniki

• IMG_7244.jpg
    IMG_7244.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 176
  • IMG_7236.jpg
    IMG_7236.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 164
  • IMG_7214.jpg
    IMG_7214.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 175
  • IMG_7212.jpg
    IMG_7212.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 161
Ostatnia edycja:
O jejkuu Gaja - ale ten niebieski brzusio jest boskiiiii - wymieklam :-)
Noi super nowy avatarek.

Gaja - slicznie, letnie i ciazowo:)

Przyszla_mamo - bardzo ladnie, a coreczka to kopia Mamusi:)

betti i ty masz kompleksy??? kobieto!!!!!!!
przecież nózki masz tak szczupłe ze ho ho,a to ze brzuszek w ciaży rośnie to normalne;-)
laseczka z ciebie nie jedna mogłaby ci pozazdrościć

Mycha - piekne zdjecie:)wygladasz jak modelka:)

Oliwka ja tez chce taki malutki brzusio :) Karolinkare super mieszkanko dla 2 :)

jaki fajny brzucho:))))Kalcha, a kiedys pisalas , ze jest nisko, wcale nie..taki prawdziwy, ciazowy brzusio:)

justyna ekstra widoczek

Karolino ściemniaczu jeden gdzieś ty te 22 kg ukryła co?
Wyglądasz ślicznie, zgrabny tyłek i przeuroczy brzusio nie za duży nie za mały taki w sam raz:)

Lilu zgrabniutki brzusio:)

Angelus slicznie , i w rozowych kolorkach jak na mamusie dziewczynki przystalo.

ślicznie małgoś a tusz nawet sie w oczy nie rzuca :p tak miało być i już hehe a ja mam takich samych kolorków bluzeczkę tylko z rekawkiem :p

Anja przeslicznie

przejrzalam wszystkie,od tych maciupkich Oliwka bijesz wszystkie normalnie do tych najwiekszych

wszystkie przesliczne

Małgos, przepięknie! Powinnas nosic te wage stale, bo pieknie Ci służą te kilogramy- na mój gust jest terz idealnie! :-)
aNJA, A ty nadal Szuplątko :-) Pieknie Ci w tym parero zielonym, chyba pod kolor oczu- a masz je niesamowite, niespotykane !
Gdybys nic nie pisala o plamie na sofie, to kompletnie nic bym nie zauwazyla, a tak....szukałam i dojrzałam, ale nie wiedzialabym ze to plama, ale desen :-)

Justyna brzunio jak piłeczka ,a fotka świetna.

KAROLINA cosik ściemniasz ...po tobie tych kg w ogóle nie widać !!!

LILU ty mi komplementy piszesz ,a sama jesteś laseczka jak nie wiem co i brzunio malusi .

ANGELUS fajna z was rodzinka ,i masz fajną okrągłą piłeczke z przodu

MAŁGOŚ ładniutka z ciebie kobietka ,i te piersi ...niejedna może pozazdrościć.Brzuszek śliczny taki w sam raz.

ANJA Brzuszek super wygląda w kolorze zielonym i fajnie go widać ...na 2 fotce wyglądasz rewelacyjnie.

dziewczynki sliczne brzuszki takie zgrabne, moj to bije rekordy chyba :) oto i on z ponad 4 kg na pokladzie:-)

Załączniki

• DSCN4966.jpg
    DSCN4966.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Kasiona - słodkiiiii! Jaki ma być, jak tam dwóch, sporych juz pasażerów :-)Ale Ty całościowo bz ! Urodzisz, i śladu nie będzie po mieszkanku.

Do góry