dziekuje dziewczyny:* ostatnio chcialam wcisnac sie w mini ale sie nie udalo hehe..zatrzymala sie nad kolanami i dalej ani rusz;/ teraz chociaz wygladam kobieco bo przed ciaza jak dziewczynka przez ta swoja chudosc;/ a bluzeczke kupilam za 10zl z przeceny i nosi sie rewelacyjnie
reklama
Anja78
matka superstar
widzie same bardzo zgrabne brzuszki nieziemsko pieknych lasek, skad wy sie wszystkie wzielyscie
pierwsze foty z 30tc;-)
i dzisiejsze 33tc (prosze zignorowac since pod oczyma i prawdopodobnie obsikana kanape tudziez rozlana woda,niestety nie dojde prawdy))))
pierwsze foty z 30tc;-)
i dzisiejsze 33tc (prosze zignorowac since pod oczyma i prawdopodobnie obsikana kanape tudziez rozlana woda,niestety nie dojde prawdy))))
Załączniki
Ostatnia edycja:
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
O jejkuu Gaja - ale ten niebieski brzusio jest boskiiiii - wymieklam :-)
Noi super nowy avatarek.
Gaja - slicznie, letnie i ciazowo
Przyszla_mamo - bardzo ladnie, a coreczka to kopia Mamusi
betti i ty masz kompleksy??? kobieto!!!!!!!
przecież nózki masz tak szczupłe ze ho ho,a to ze brzuszek w ciaży rośnie to normalne;-)
laseczka z ciebie nie jedna mogłaby ci pozazdrościć
Mycha - piekne zdjeciewygladasz jak modelka
Oliwka ja tez chce taki malutki brzusio Karolinkare super mieszkanko dla 2
jaki fajny brzucho)))Kalcha, a kiedys pisalas , ze jest nisko, wcale nie..taki prawdziwy, ciazowy brzusio
justyna ekstra widoczek
Karolino ściemniaczu jeden gdzieś ty te 22 kg ukryła co?
Wyglądasz ślicznie, zgrabny tyłek i przeuroczy brzusio nie za duży nie za mały taki w sam raz
Lilu zgrabniutki brzusio
Angelus slicznie , i w rozowych kolorkach jak na mamusie dziewczynki przystalo.
ślicznie małgoś a tusz nawet sie w oczy nie rzuca tak miało być i już hehe a ja mam takich samych kolorków bluzeczkę tylko z rekawkiem
Anja przeslicznie
przejrzalam wszystkie,od tych maciupkich Oliwka bijesz wszystkie normalnie do tych najwiekszych
wszystkie przesliczne
Beniaminka
Fanka BB :)
Małgos, przepięknie! Powinnas nosic te wage stale, bo pieknie Ci służą te kilogramy- na mój gust jest terz idealnie! :-)
aNJA, A ty nadal Szuplątko :-) Pieknie Ci w tym parero zielonym, chyba pod kolor oczu- a masz je niesamowite, niespotykane !
Gdybys nic nie pisala o plamie na sofie, to kompletnie nic bym nie zauwazyla, a tak....szukałam i dojrzałam, ale nie wiedzialabym ze to plama, ale desen :-)
aNJA, A ty nadal Szuplątko :-) Pieknie Ci w tym parero zielonym, chyba pod kolor oczu- a masz je niesamowite, niespotykane !
Gdybys nic nie pisala o plamie na sofie, to kompletnie nic bym nie zauwazyla, a tak....szukałam i dojrzałam, ale nie wiedzialabym ze to plama, ale desen :-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Justyna brzunio jak piłeczka ,a fotka świetna.
KAROLINA cosik ściemniasz ...po tobie tych kg w ogóle nie widać !!!
LILU ty mi komplementy piszesz ,a sama jesteś laseczka jak nie wiem co i brzunio malusi .
ANGELUS fajna z was rodzinka ,i masz fajną okrągłą piłeczke z przodu
MAŁGOŚ ładniutka z ciebie kobietka ,i te piersi ...niejedna może pozazdrościć.Brzuszek śliczny taki w sam raz.
ANJA Brzuszek super wygląda w kolorze zielonym i fajnie go widać ...na 2 fotce wyglądasz rewelacyjnie.
KAROLINA cosik ściemniasz ...po tobie tych kg w ogóle nie widać !!!
LILU ty mi komplementy piszesz ,a sama jesteś laseczka jak nie wiem co i brzunio malusi .
ANGELUS fajna z was rodzinka ,i masz fajną okrągłą piłeczke z przodu
MAŁGOŚ ładniutka z ciebie kobietka ,i te piersi ...niejedna może pozazdrościć.Brzuszek śliczny taki w sam raz.
ANJA Brzuszek super wygląda w kolorze zielonym i fajnie go widać ...na 2 fotce wyglądasz rewelacyjnie.
M
Mysia618
Gość
Witam:-):-) i ja się melduje wszystkie macie piękne brzuszki:*:*
Zobacz załącznik 268380
Zobacz załącznik 268380
Kasiona
Hausfrau
Kasiona mój taki jak Twój :-)
reklama
Beniaminka
Kasiona - słodkiiiii! Jaki ma być, jak tam dwóch, sporych juz pasażerów :-)Ale Ty całościowo bz ! Urodzisz, i śladu nie będzie po mieszkanku.