reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

dorotko twój brzuszek już umiem rozpoznawać:-D jest najbardziej oryginalny ze wszystkim wrześniowych, ma naprawdę ciekawy kształt....i tu przełamujesz zabobony, że spiczasty i ułożony do przodu brzuch zwiastuje chłopaka :-D:-D:-D brzuszek spory ale ty to raczej z tych chudzinek chyba:tak::tak::tak:

A tak na marginesie już prawie wszystkie jesteście daleko za 30 tc a ja taki ogonek robię...czasami smutno mi, że wy już urodzicie bedziecie pisać o maleństwach a ja nadal w dwupaku.....:-:)szok:

reklama
Dorotka jaki fajny brzusio:)taki Snoopy:)tylko oczka i nosek domalowac:)
mi sie wydaje, ze Wasze brzusie duze w porownaniu do mojego, ale zdjec nie mam, chyba musze jakies pstryknac, bo ciaza sie skonczy a ja nawet pamiatki nie bede miala...

A tak na marginesie już prawie wszystkie jesteście daleko za 30 tc a ja taki ogonek robię...czasami smutno mi, że wy już urodzicie bedziecie pisać o maleństwach a ja nadal w dwupaku.....:-:)szok:

To będziemy razem w dwupaku. Ja mam to samo, wszystkie wrześniówki się rozpakują (w terminach oczywiście) a ja będę czekać do końca września, bo jak mówiłam - wcześniej nie ma mowy ;-)

Dorotka - śliczny brzucholek!

Dorotko- Twój brzuszek jest boski, doprawdy wyjątkowy w kształcie i też w ślepo bym go rozpoznała, nic a nic nie poszło Ci w boczki, pewnie dalej masz wcięcia w talii, no slicznie laseczko jedna! :-)

Dagna i Lilu, ja byłam tylko kilka dni przed Wami z terminem, bo na 20 wrzesnia i...nagle szok wiadomość, mam rodzić około 6 września.Tylko 2 tygodnie wcześniej a jaka róznica w tym odliczaniu. Najgoręcej będziemy oczekiwac gdy miną terminy, wiem bo sama pamiętam jak mi sie dłużyło, nie mówiąc jak ciążyło do ziemi to wielkie brzuszunio. Nic nie wiadomo, tylko bodajże 5 % ciąż konczy się w terminie ustalonym z OM , czyli albo wcześniej albo później :-)

dorotka - alcia ujęła bezbłędnie ten Twój brzusio :D Taki Snoopy i faktycznie! :D Sporawy, a jaki szpiczasty! :D Chodzący oryginał!!! Pięknie!

I ja też z końca września więc lilu i dagna nie jesteście same... ;-(
Po ciuchu Wam powiem, że jak dla mnie już mógłby być wrzesień. A czy Wy też boicie się, że za wcześnie urodzicie? Ja mam jakieś schizo ostatnio :-/

dorotka - alcia ujęła bezbłędnie ten Twój brzusio :D Taki Snoopy i faktycznie! :D Sporawy, a jaki szpiczasty! :D Chodzący oryginał!!! Pięknie!

I ja też z końca września więc lilu i dagna nie jesteście same... ;-(
Po ciuchu Wam powiem, że jak dla mnie już mógłby być wrzesień. A czy Wy też boicie się, że za wcześnie urodzicie? Ja mam jakieś schizo ostatnio :-/

oj nie tylko ty masz schizy ze wczesniej urodzisz ,ja tez mam i to wielkie ,jeszcze moj gin mnie straszy ze od 7 sierpnia mam byc gotowa bo nie donosze do konca ciazy i ze na bank bedzie wczesniej ,torba do szpitala spakowana ,pokoik gotowy ciuszki poprane i prasowane jednym slowem wszystko juz jest gotowe tylko ja nie;-)

Dziewczynki sliczne brzuszki takie fajne okraglutkie normalnie jak z obrazka

oj nie tylko ty masz schizy ze wczesniej urodzisz ,ja tez mam i to wielkie ,jeszcze moj gin mnie straszy ze od 7 sierpnia mam byc gotowa bo nie donosze do konca ciazy i ze na bank bedzie wczesniej ,torba do szpitala spakowana ,pokoik gotowy ciuszki poprane i prasowane jednym slowem wszystko juz jest gotowe tylko ja nie;-)

Dziewczynki sliczne brzuszki takie fajne okraglutkie normalnie jak z obrazka

W przyszłym tygodniu zamawiam łóżeczko, a dziś chyba spakuję torbę!!! Przezorny - ubezpieczony! ;-):-D

dorotko brzusio extra, śliczniasty i duży.

ja cały czas się obawiam ze wcześniej urodzę i nie mam nic przygotowane jeszcze, ciuszki niepoprane, łóżeczka nie mam, czekamyna spóźnioną wypłatę mojego S. i od razu kupujemy łóżeczko i inne , tylko pościel do łóżeczka na sierpień sobie zostawie, torbę na początku sierpnia spakuje.

reklama
Ojej..Beniaminka ja wlasnie tak sobie mysle ze napewno mi tez zrobia pomiary bo ja bioder to chyba nie mam a miednica bardzo waska;/ boje sie ze nie dam rady sama urodzic a tak bardzo bym chciala.

dorotka sliczna figura..podobnie mam ze talia wcieta i tylko pileczka z przodu:)

Pysia slicznie wygladasz na tej plazy:) a sukienka bardzo elegancka:)

aha..dziewczyny ja tez z tych co na koniec wrzesnia:) zleci nam.

Do góry