reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Gajeczka- no ślicznie ! :-) W niebieskiej sukience Ci wyjatkowo ładnie, chyba Twój kolorek ? Wyglądasz bardzo młodziutko, nawet spory juz brzuszek nie dodaje Ci powagi lat, ktorych zresztą nie masz!

Przyszła_Mamo- to prawda, córcia bardzo podobna do Ciebie, także super Ci w niebieskiej tuniczce, a brzuszek chyba wcale jeszcze nie duzy ? Bardzo ładnie! I superowo duzy pokój:szok: :-)

Zgadzam się z dziewczynami!

Gaja - ślicznie wyglądasz i bardzo ładnie Ci w niebieskim!

Przyszła_mamo - słodkie zdjęcie, jakie jesteście z córeczką do siebie podobne!

She*shu- no rewelacja! Super figurka, piękne masz włosy i śliczne namiętne usta, taka szprycha w ogóle !
Pysiu, i Ty jeszcze śmiesz narzekać? Super się trzymasz, wcale dużo brzuszek nie urósł, nadal trzymasz linię, a sukienka green extra!!!

Agim jak dobrze, ze nie jestem sama :-) Często czuje się jak jakis patyczak, góra 38-40 a dól 36 albo i mniej... Te cycole dużo mi psują z proporcji sylwetki, bo góra zdaje się być większa, i jest:baffled: A biodra jak 15 latek. Hihihi, jak rodziłam syna, to mierzyli mnie tymi miarkami -wymiary miednicy, i cos bakali że sama nie urodzę, bom chuda w miednicy:angry: I na guzik ich obliczenia, synisko urodziło się same i komplikacji nie było ;-)

Mam taką wąską pupe i biodra że kiedyś oglądając zdjęcia pytam znajomego co to za facet stoi tyłem a on że to Ja!!:szok::-D:-D:-D
Mam nadzieje że z moją budową też łatwo urodze, pierwsze było cc więc nie było problemu..

Dziekuje dziewczyny za mile slowa...ale ja juz sie czuje jak wieloryb!,jest mi ciezko !!niby kazdy mi mowi ze brzuszek mi tylko rosnie,ale ja mysle ze to tak tylko z grzeczniosci.No ale bardziej sie bede martwila jak urodze...ile to mam zzucic.OBYSMY SZYBKO WROCILY DO FORMY.BUZKA!!
a CORCIA TO FAKTYCZNIE MOJA KOPIA:))dobrze ze charakter ma lepszy he nie po mamusi i tatusiu:))
Milej niedzieli.

Takie z was laseczki, że nie mogę się patrzeć z zazdrości!!:-) a brzuszki rosną aż miło!!! Ale i tak mój bije was na głowę:-D ja chyba mam czworaczki tylko mi się pochowały po bokach i na usg nie widać!!:rofl2:

brzuch.jpg

dziękuję wam serdecznie - mój mąż tez się nadziwić nie może że teraz o wiele lepiej wyglądam wg niego niż w poprzednich ciążach :) Oby po porodzie też tak myślał hehe :)

reklama
kochane macie śliczne domki skarbów :) jestescie takie zgrabne aż mam kompleksy przy was ;) a wyżej tego dowód....czuje się jak słoń matko a gdzie do końca heh...........oj ciężko ciężko......

Do góry