Podobne tematy
- LuizaPatrycja
- dzieci urodzone w październiku 2009
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
She*shu- no rewelacja! Super figurka, piękne masz włosy i śliczne namiętne usta, taka szprycha w ogóle !
Pysiu, i Ty jeszcze śmiesz narzekać? Super się trzymasz, wcale dużo brzuszek nie urósł, nadal trzymasz linię, a sukienka green extra!!!
Agim jak dobrze, ze nie jestem sama :-) Często czuje się jak jakis patyczak, góra 38-40 a dól 36 albo i mniej... Te cycole dużo mi psują z proporcji sylwetki, bo góra zdaje się być większa, i jest A biodra jak 15 latek. Hihihi, jak rodziłam syna, to mierzyli mnie tymi miarkami -wymiary miednicy, i cos bakali że sama nie urodzę, bom chuda w miednicy I na guzik ich obliczenia, synisko urodziło się same i komplikacji nie było ;-)
Przyszla_mamo - bardzo ladnie, a coreczka to kopia Mamusi