reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A to mój brzuszek z ubiegłego tygodnia szczelnie zakryty pareo na plaży w Mielenku:-D
Aha na foto 1 mój synek z gipsem:-D:-p

Załączniki

• wakacje.jpg
    wakacje.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 121
  • wakacje1.jpg
    wakacje1.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Lilu02 - wyglądasz pięknie! Albo to pareo zręcznie maskuje brzuszek, albo masz bardzo malutki!

Yaga28 - faktycznie spory brzuszek, ale jak na 2 rozrabiaków w środku to chyba w sam raz!

Yaga - jak napisała Dagna, dla dwójeczki Twoje mieszkanko jest baaardzo wygodne. Słodki brzusio ! :-)
Lilu- ech, no super :-) Myślę, że to nie tylko parero maskuje brzunio, ale Twój brzuszek jest nieduży, zgrabniutki.

P.S Co do moich nóg, to dziekuje dziewczyny, tak są ..chude , z czasem zaczełam odbierać to jako plus, jednak całe moje młode życie je chowałam , bo utwierdzano mnie ( hmmm, kobiety ;-) ) że są jak patyki. Ja to wiem, że nie mam bioder, tyłka i udka. Za to brzucholek i cyc zawsze rosnie, nadrabia za dolne par:-Dtie . Ale już lubię, co mam :-)

Dziewczyny jestem pod wrazeniem:)

Beniaminka odkad pierwszy raz zobaczylam Cie na zdjeciu stwierdzilam ze jestes atrakcyjna kobietka i potwierdzam ze ciaza bardzo Ci sluzy:*

Saraa Ty tez kochana wygladasz pieknie:)

Lilu gdzie Ty masz te malenstwo? slodki maly brzusio:*

Beniaminko ślioczna z ciebie kobietka, i jaka szczuplutka, nic tylko pozazdrościc.

Saraa to samo tyczy się Ciebie, także szczuplutka tylko brzusio i piersi :)

yaga- śliczny duży brzusio, w sam raz jak na dwójkę dzidziusiów.

lilu świetnie wyglądasz, brzuszek malutki i fajniutki.

dziewczyny ja przy was takich kompleksów się nabawię że szok!!!
Wczoraj spotkałam znajomą a ona na tpo: Aga jak ty napuchłaś !!!- - ja ze w ciąży jestem więc chyba normalne! :wściekła/y:
ah , ja mam nogi jak klocki, głupio mi się przy kims rozebrac bo wygladam jak słonik :tak:

Beniaminko ty moglabys bielizne dla ciezarnych reklamowac, laska jak nic
Yaga brzusio super taki akurat dla dwojeczki.
Lilu02 cudnie poprostu wygladasz jakbys byla w 5 m-cu

Przecudne brzusie dziewczyny. Justyna śliczna piłeczka, marta 2411-zobacz jak ja urosłam i spobie porównaj bo to ten sam tydzień;-) gaja 23-tym razem to chyba z nadwagą żadnych problemów po ciąży nie będzie:tak: magi-może i chudzinka,ale jakie brzusio "wyhodowała" za to na 6+, Beniaminka-co za uda uuuuuuu pozazdrościć :-p
A to mój brzusio z dzisiaj, na rękach wspominane popękane naczynka-moja zmora ciążowa :wściekła/y: no i przydałoby się troche opalenizny,ale trudno za rok sobie to odbiję :-p:

brzusio 8m.JPG

brzusio 8mies.JPG

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa:tak: Ale ja naprawdę nie uważam, że mam mały brzuch, wydaje mi się dość spory i chyba największy jaki dotąd miałam:szok: Jednak przyznam szczerze, ze dopiero jak porównam się z niektórymi z was to widzę, że imponujący to on nie jest :-D
She_shu jak porównam mój do twojego to różnica jest:tak: ale masz fajny kształtny ten brzuszek, no i tatoo dodaje mu większego uroku:-D

Jeszcze trochę i z łezką w oku wspominać będziemy te nasze okrąglutie brzuszki bo nikt nami się nie będzie zachwycał tylko zawiniątkiem w wózku:-D:-D:-D

reklama
A to mój brzuszek z ubiegłego tygodnia szczelnie zakryty pareo na plaży w Mielenku:-D
Aha na foto 1 mój synek z gipsem:-D:-p

Lilu Wyglądasz pięknie i zgrabnie, brzuszek proporcjonalnie rozłożony:-)

Beniaminko witaj w klubie szczuplutkich figurek, ja też mam nogi jak patyki, zero bioder, pupa niewielka, za to cycunie mam, mówiąc nieskromnie, jak ta lala:-)

Do góry