reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dziękuję Dziewczyny, jesteście KOCHANE :tak:A te zrolowane majtasy to z opalacza, zdźebko mi się zsuwają bo brzuszek już ich nie trzyma.Próbowałam się opalać na balkonie, ale nie da rady taki skwar.
Saara- imponujący, sexy biuścik, brzuszki mamy podobne, oba już wystające :-)

reklama
Beniaminko co za figura, jaaaaaaaaaaaa a brzuszek już wyraźny więc fryzjerka chyba niewidoma :))

Sarra śliczniusio, akurat taki w sam raz na ten tydzień :))))

A oto mój brzuchol, zaznacze tylko że w środku jest nie jedno a dwoje dzieciaczków (podobno będą faceci) Brzuch mam ogromny
P7150068.jpg

Wow ale fajne brzucholki, wszystkie bez wyjatku są wyjatkowe
magi sliczna mamusia z ciebie
saara zgrabniutko
beniaminka no szał po prostu
yaga28 fajne mieszkanko dla synków. trzymaj sie:-)

Ostatnia edycja:
Saraa piękny kształtny brzuszek, dokładnie w sam raz na ten tydzień:tak:
Oj Beniaminko !!! Szok, szok ,szok:szok::szok::szok: jakie ty masz nogi jędrne i pośladki....brzuszek oczywiście śliczny, ale ja oczu od twoich nóg oderwać nie mogę, moje pokryte żylaczkami i cellulitem a twoje...boskie nogi jak u gwiazdy filmowej...:-D
yaga28 spory brzuszek ale skoro ma 2 lokatorów taki powinien być:tak::-D

reklama
Do góry