reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Dzięki dziewczynki :) Szkoda tylko, że opalenizna tak szybko schodzi. Już mc od powrotu z urlopu i niedługo znów będę bladziocha ;P

alcia - bielizna kremowa :-p Hihihi :-D

reklama
DSC_0064.jpg to ja wczorajsza 32+2 tc

Jejku laseczki jak ja wam zazdroszczę figurki!!!!Ja jestem taka wielka, że aż mi przykro!!! Wczoraj byliśmy na plaży to płakać mi się chciało jak patrzałam na te chude tyłki zgrabne:-(na dodatek jeszcze nasz stary cały czas na fochu darł się na mnie...najchętniej by się mnie pozbył bo wstyd z takim kaszalotem się pokazywać!:-(Spotkaliśmy też znajomą która tylko uprzejmie potwierdziła jaka to ja tłusta jestem i powinnam już rodzić a nie za dwa miesiące!:-(

No pewnie że same laseczki. A ciebie Małpko to jak ja trzasne w dupe to odrazu wybije głupie myśli z głowy. No brzuszek masz spory a całą reszte to ja chętnie przyjme w zamian za moje ciało. Nie można sie przejmować ludźmi co z zazdrości takie durnoty wygadują. Jestes piękna!!!

tak wlasnie Malpko - jestes piekna:)tak jak my wszystkie...:))))))i koniec
Gaja - a Ty kolejna do lania, bo zawsze piszesz, ze sie musisz ograniczac bo zaczynalas z nadwaga?gdzie i w ktorym miejscu?jak TY teraz super laska z brzuszkiem jestes!

Marta i Gaja wyglądacie REWELACYJNIE!:-)

Małpko napewno nie jest tak źle jak piszesz. Jesteś śliczna i nawet nie dopuszczaj do siebie myśli, że jest inaczej. A na wstrętne babska nie zwracaj uwagi, bo są zwyczajnie ZAZDROSNE:-D

dziękujemy :)
alcia81 kiedy to najprawdziwsza prawda z tymi kg :) Ja na swój wzrost miałam ok 3 kg nadwagi. Dlatego się oszczędzam ale na szczęście w te upały jakos się to udaje bo jeść nawet sie nie chce

oj Gajunia, Gajunia!!!!!cale 3 kg!!!ale obiecaj, ze jeszcze przed porodem, choc raz sie porzadnie najesz;)wszystko na co masz ochote!!!!!!nie mozesz byc taka idealna, ciaza to czas na zaspokajanie zachcienek:)))wiec prosze, choc raz:)))))a na serio, to bardzo Cie podziwiam, potem bedzie Ci latwiej!

reklama
Marta brzuszek pierwsza klasa.
A Ty małpko nie przejmuj sie gadaniem, bo takie babska to zawsze gadały, gadaja i beda gadac. Jak ja takich ludzi nie cierpie:no:

Do góry