reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

alciu napisze tak - po poprzednich porodach zostawało 10 kg nadwagi i przy karmieniu dochodziły kolejne zamiast ginąć :0 Ale obiecuję Ci że przed porodem jeszcze się porządnie najem hehe ;)

reklama
śliczne brzuszki dziewczynki... karolinkare gdzie Ci się mieszczą dwa maluszki? Masz mały brzuszek jak na dwójkę, ale to komplement ma być ;)
Zgrabniutkie brzucholki.

Mój brzusio 30tydz 2dz:-)

Załączniki

• 4kf9zr.jpg
    4kf9zr.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 94
  • nnkxgh.jpg
    nnkxgh.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 108
magi cudny brzunio i duży z racji szczupłości twej :) U mnie na boki sie rozkłada hehe :)
Co do pępka w żadnej ciąży mi nie wyszedł bo jest mega głęboki ;)

Gaja - mój chyba też głęboki, mama mi mówiła, że chociaż była w ciąży 2 razy to nigdy jej pępek nie wyszedł i u mnie pewnie będzie podobnie. Jakby miał wyjść, to pewnie już by wyszedł.

reklama
Magi faktycznie chudzinka z brzuszkiem :):):) piękny brzuch choć zupełnie inny niż mój, ja mam malutki do twojego i na bokach, postram się zrobić fotkę :)

Do góry