reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Nad wodą z córcia )))):-)

Sapik piękny ciążowy brzuszek, ale na upartego można jeszcze nakłamać, ze gruszek się najadłaś, nie jest wcale za duży Twój brzuszek :-)

brzuszki sliczne :)
moje mieszkanko maluchow ponizej:))

Karolina, eh jakie sliczne ujecia, tyle wdzięku w Tobie. Brzuszek jak M1, a tam dwójeczka maluszków :-)
Bardzo sexy dziewczyny! :-)

Jejku, jak sie tam dwa maluszki mieszcza w takim zgrabnym brzusiu :-)
dziekuje slicznie za komplement :)

no dokladnie!brzusio zgrabniutki a Mamusia jak seksbomba:))))(w pozytywnym znaczeniu oczywiscie)
oj juz dawno mnie tak nikt nie nazywal :))

alcia81 popieram w 100% jak ja bym chciała tak wygladać hmm zazdroszcze :)
dziekuje

tez sie zastanawiam

super Karolinkare
a z takiego biustu to i 4 wykarmisz:)

Sapik sliczna fotka i sliczna mama
no Dorotka ja tez sie ciagle zastanawiam gdzie one sie tam meiszcza tym bardziej ze Wiktoria wazyla 2 tyg 1200 a Oli 1000

Karolinkare, co ty na głównym narzekasz że wielka jesteś... Dziewczyno, wyglądasz jak marzenie !!!
oj dziekuje za mile slowa :)) TY tez wygladasz rewelacyjnie

Sapik piękny ciążowy brzuszek, ale na upartego można jeszcze nakłamać, ze gruszek się najadłaś, nie jest wcale za duży Twój brzuszek :-)

Karolina, eh jakie sliczne ujecia, tyle wdzięku w Tobie. Brzuszek jak M1, a tam dwójeczka maluszków :-)
Bardzo sexy dziewczyny! :-)
slicznie dziekuje za komplementy az milo sluchac :))

Olgadom cudownie a ty naprawde w ciazy jestes?
Sapik 3 -sliczna mamusia a cyc ohoho.
Karolinkare poprostu slow mi brakuje , a jak robilas to zdjecie to gdzie zostawilas dzieci?

reklama
justyna rewelacyjny taki zgrabniutki i figurkę przy ciązy tez masz super. Widzę że Twój brzusio też tak niziutko, ze mnie sie mama śmieje że ciekawe gdzie będę miała brzuch przed porodem na kolanach ??:-D

Do góry