Podobne tematy
- LuizaPatrycja
- dzieci urodzone w październiku 2009
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brzuszki sliczne
moje mieszkanko maluchow ponizej)
dziekuje slicznie za komplementJejku, jak sie tam dwa maluszki mieszcza w takim zgrabnym brzusiu :-)
oj juz dawno mnie tak nikt nie nazywal )no dokladnie!brzusio zgrabniutki a Mamusia jak seksbomba)))(w pozytywnym znaczeniu oczywiscie)
dziekujealcia81 popieram w 100% jak ja bym chciała tak wygladać hmm zazdroszcze
no Dorotka ja tez sie ciagle zastanawiam gdzie one sie tam meiszcza tym bardziej ze Wiktoria wazyla 2 tyg 1200 a Oli 1000tez sie zastanawiam
super Karolinkare
a z takiego biustu to i 4 wykarmisz
Sapik sliczna fotka i sliczna mama
oj dziekuje za mile slowa ) TY tez wygladasz rewelacyjnieKarolinkare, co ty na głównym narzekasz że wielka jesteś... Dziewczyno, wyglądasz jak marzenie !!!
slicznie dziekuje za komplementy az milo sluchac )Sapik piękny ciążowy brzuszek, ale na upartego można jeszcze nakłamać, ze gruszek się najadłaś, nie jest wcale za duży Twój brzuszek :-)
Karolina, eh jakie sliczne ujecia, tyle wdzięku w Tobie. Brzuszek jak M1, a tam dwójeczka maluszków :-)
Bardzo sexy dziewczyny! :-)