reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Lilu..ty śmiesz mieć jakiekolwiek kompleksy????:szok::szok: No nie mogę z tą kobitką:no:...szczerze mówiąc to nie jedna "dobrze życząca ci babka" poprostu Ci zazdrości!!
Figurka jak tralala..jejjjj, żebym ja taką miała przed ciążą..bo po niej to już nie wspomnę..
Zgrabniutki brzuś..:tak::happy2: Mój w porównaniu z Twoim to wielkaa beka;-)

reklama
W piątek byłam na zakończeniu roku szkolnego moich dzieci , miałam chwilkę dla siebie i postanowiłam, że nie pokażę się jako zmęczona i obolała przyszła matka lecz kwitnąca kobieta spodziewająca się ukochanego dzidziusia...na przekór wszystkim "dobrze" mi życzącym czyli "już nie będziesz miała takiej figury jak kiedyś" albo "koniec z ładnymi ubraniami teraz tylko workowate ciuchy" postanowiłam założyć to i wyeksponować swój brzuszek i poszłam tak....czułam się fantastyczne chociaż potem bolały mnie nogi od tych obcasów...to mój 26tc+4

slicznie ,zgrabniutka brzusio ladny i masz racje pokaz im a co;-)

Lilu cudownie wyglądasz! I słusznie, ze dumnie pokazujesz brzuszek,powinnas prezentowac mode dla eleganckich ciężarówek. Jestes wysoka i bardzo zgrabna, a brzuszek dodaje Ci uroku. Ech, no tak to można chodzic i chodzić w ciąży :-) A ubranko odstawiłas rewelacja!!!Pewnie im koparki opadły :-D

reklama
Do góry