emilia1103
Fanka BB :)
jestem tu nowa i troche niesmialo ale wklejam swoj brzusio:-)a w nim synus
synek ma fajne brzusio;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem tu nowa i troche niesmialo ale wklejam swoj brzusio:-)a w nim synus
Bardzo ładny brzusio Agatka, witamy!!!jestem tu nowa i troche niesmialo ale wklejam swoj brzusio:-)a w nim synus
nie ma powodu do niesmiałości a brzuszek fajniutki
W piątek byłam na zakończeniu roku szkolnego moich dzieci , miałam chwilkę dla siebie i postanowiłam, że nie pokażę się jako zmęczona i obolała przyszła matka lecz kwitnąca kobieta spodziewająca się ukochanego dzidziusia...na przekór wszystkim "dobrze" mi życzącym czyli "już nie będziesz miała takiej figury jak kiedyś" albo "koniec z ładnymi ubraniami teraz tylko workowate ciuchy" postanowiłam założyć to i wyeksponować swój brzuszek i poszłam tak....czułam się fantastyczne chociaż potem bolały mnie nogi od tych obcasów...to mój 26tc+4