reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A ja sama nie wiem:sorry:..Mężus stwierdził,że w razie co zawiezie mnie na Józefów..
Gdy pytam znajomych o jeden czy drugi szpital, to zdania są podzielone, wiec chyba zdam się na los:tak:
A to nie jest też tak, że gdzie mają ostry dyżur tam są przyjęcia??

reklama
A ja sama nie wiem:sorry:..Mężus stwierdził,że w razie co zawiezie mnie na Józefów..
Gdy pytam znajomych o jeden czy drugi szpital, to zdania są podzielone, wiec chyba zdam się na los:tak:
A to nie jest też tak, że gdzie mają ostry dyżur tam są przyjęcia??

wiesz co chyba tak
tylko ja z racji kilku znajomych ginow na tochtermana ,pojade tam
zresztą core tez tam rodzilam i nie wiem nawet do dzis ktory szpital tego dnia mial ostry
ja na jozefowie napewno rodzic nie bede

dzieki dziewczyny

Dziewczyny śliczne macie brzusie :-) Ja tez postaram sie zrobic jakąś fotkę,bo nawet pamiatki nie bede miała, ale w ubranku bo wstyd te rozstepy pokazywac.

reklama
Do góry