reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Dziekuje bardzo dziewczyny:)To mile co piszecie

Beniaminko-zgadzam sie kazda z nas jest inna,ja kiedys tez mialam kompleksy,teraz juz nie mam tak jak wygladalam przed ciaza bylam zadowolona(51 kg) choc jak karmilam piersia to wazylam i 47kg ale to juz za malo,bylo ok tylko zeby tyle miec to musialabym uwazac a ja uwielbiam jesc:)
a ile przytylas w pierwszej ? i jak szybko wrocilas do "swojej" wagi?

W I ciąży, gdy zaszłam w ciążę ważyłam 54 kg, raczej trochę za szczupła byłam, bo 169 cm i taka waga to mało.Najpierw schudłam w ciąży a potem zaraz po weselu mieszkając u tesciów sporo jadłam , bo teściowie mówili, że powinnam itd . To sobie jadłam i przytyłam 17 kg ! W 9 miesiący normalnie czułam jak robią mi się rozstępy, na boku ud, posladkach i jednej stronie brzucha na dole. Dzisiaj nadal widac te rozstępy ale jakby się dobrze przyjrzeć, nie jest żle. Karmiłam piersią i dosyc szybko wróciłam do swojej wagi, ale od wtedy ważyłam już 56- 58 kg i to moja optymalna, dobra waga żeby nie straszyc kościami . Teraz startowałam od 60 kg,jak dla mnie to już byłam lekko zaokrąglona, na brzusiu i piersiach, ale tak sobie wspólnie dogadzaliśmy z moim P bo zamieszkaliśmy razem , że waga musiała skoczyć :D Na dzisiaj mam 63 kg. Czyli 3 kg do przodu, bo zrzuciłam przez ponad 3 tyg 3 kg. Zobaczymy, jak będzie dalej :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki - wszystkie Wasze brzuszki są przepiękne, a najlepsze, że każdy inny i niepowtarzalny! :) Pięknie!!! :-)

Dodaję i swoje zdjęcia z dziś (25tc+3)

DSCN4340.JPG

DSCN4341.JPG
pencil.png

Martuś aleś chudzinka! Śliczny malutki i jaki opalony brzuszek :-)

Chudzinka?! :D Jeju dagna uwielbiam Cię!!! :D Hihihi ;-) A tak poważnie to po powrocie z urlopu boję się wejść na wagę - strach pomyśleć ile mi przybyło ;P A opalona bo wczoraj z Chorwacji wróciliśmy z mężem - już tęsknię za tym słonkiem!!! :-)

marta-super brzusio

Beniaminko-u mnie znowu bylo tak ze startowalam z 58kg(duzo jak na mnie bo ja 163cm mam ) najpierw sporo schudlam ,i do porodu wazylam 60kg :confused:,urodzilam to wazylam 55kg a jak karmilam schudlam do 47kg,potem nadrobilam do 51kg i taka waga mi sie mniej wiecej utrzymywala.I z taka zaczelam a teraz mam 55kg czyli 4 na plusie ,az jestem ciekawa do ilu dobije. nie martw sie ja tez mam sporo rozstepow ,choc nie bylam duza w ciazy-mam mega do nich tendencje:(

kochane wszystkie brzuszki sa piekne , kazdy inny kazdy fajny,normalnie same lasencje te wrzesniowki ,kurde ja patrzac na siebie to normalnie slon jestem:-)
14.03.10 024.jpg28tc+3

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry