reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

A to zdjatka z dzisiaj -25 tc

Beniaminko-no tak wczesnie ale jak dla mnie nie za wczesnie:)A ty juz tak nie podkreslaj ile masz latek ,bo wiek cudowny-podobno po trzydziestce najlepszy okres kobiety sie zaczyna:):tak:
Olcia,ależ Ty laseczka jesteś!!! Gwarantuję Ci,że tym razem będziesz wyglądać równie ładnie do porodu!!!

reklama
Olcia, Beniaminka - super!!!!!i Beniaminko nie marudz z tym wiekiem i patrz na siebie, jak najbardziej przychylnie, bo takiego ciala, niejedna z nas na pewno moze Ci tylko pozazdroscic:)Olcia jest super laska, ale porownaj swoje zdjecia, niczego Ci do niej nie brakuje:)az sie zle czuje z tym moim celulitem!!!!!czy Ty nie masz sklonnosci, czy jakies cudowne metody?szybko nam tu zdradzaj tajemnice:)))

Dokładnie, Beniaminko masz genialne ciałko :-) a jakie nóżki chudziutkie :-) niejedna dwudziestolatka by Ci pozazdrościła.
Olcia Ty też laska jesteś. Wogóle co jedna wrześniówka to ładniejsza :-)

Olcia, bardzo zgrabny brzuszek, nadal pięknie trzymasz wagę, myślę że szybciutko wrócisz do formy po porodzie. :-)
Dziękuję :-)
Dziewczyny, nogi chude to fakt, moja niegdyś zmora i powó do kompleksów. Nie nosiłam kiecki kilkanaście lat,aż w koncu powiedzialam sobie- nogi szczuple, a nie chude, jak się komus nie podoba , jego sprawa. I nosze juz spodnice i sukienki, krótkie spodenki. A co mi tam :D
Cellulitu w dolnych partiach nie mam, ani uda ani pupa. Tam mi tłuszczyk nie chce osiąść,. Moim słabym punktem jest brzuszek, i tam gromadze zapasy, i pojawia sie cellulitis gdy troszkę przytyję i nie cwiczę. Brzydki jest, ale także na to kicham.
Kazda z nas ma inna figurę i pewnie chcialaby tu mniej tam wiecej, nie jestem pewnie w tym odosobniona. Ale trzeba lubić co się ma i troszkę o to dbać. Ja jezdzilam duzo na rowerze, konno i plywalam. Teraz od wielu iesiecy jedynie spacery i male cwiczenia w domu, Mam lenia, no i lekarz kazal polegiwac ;-) To mi pasuje :p

reklama
Dziekuje bardzo dziewczyny:)To mile co piszecie

Beniaminko-zgadzam sie kazda z nas jest inna,ja kiedys tez mialam kompleksy,teraz juz nie mam tak jak wygladalam przed ciaza bylam zadowolona(51 kg) choc jak karmilam piersia to wazylam i 47kg ale to juz za malo,bylo ok tylko zeby tyle miec to musialabym uwazac a ja uwielbiam jesc:)
a ile przytylas w pierwszej ? i jak szybko wrocilas do "swojej" wagi?

Do góry