reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria marcowych maluszków

atomówka Aleks siedzi jak stary :-) A przyjaźń z psiakami fantastyczna rzecz :tak:

Ewstra Tosia śliczniutka - śmieje się bosko, dlatego nie rozumiem skąd na ostatniej fotce taaaaka poważna mina ;-):-)

reklama
NO TO I JA MUSZE NADROBIC , CHOC PRZYZNAM ZE PODCZYTYWALAM WAS W WOLNYCH CHWILACH :)

PINIULA Jasiek w marchewce - normalnie jak z obrazu piccasa :p i widac co face to facet on "maleńkosci " do furek ciagnie- musi byc synus tatusia :tak:

RANIA ale sloneczko slicznie wyglada w tej czapie :) do schrupania a i Mamuta niczego sobie ... laska normalnie :tak:

KASIULKA Grzesiowa buziulka jak zawsze przeslodka, czy to nie miala byc czasem dziewczynka? no sliczny jest no!

VILL focia z dziadziem az sie wzruszylam, piekna bedzie pamiatka, a i maly golas spioch rozkoszny :tak:

jejku jeszcze jedna strona... zapomnialam ,,, przepraszam - juz sie poprawiam

MADZIORKA Adas wkladanie nozek do buzki ma w pelni opanowane :) - a ten usmiech- zniewalajacy :tak:

LASTPETUNIA laleczke masz w domku, serio ksiezniczka normalnie- ja tez chce dziewczynkeeeee :)

RENIUSZEK ale maly wyjadacz łyzeczkowy- sam i sam :) slodziak

PERE - ale slodzik na duzego wyglada na tej hustawce jakby mial 7-8 miechow, a jak pieknie opalony :)

ANGEL -latajacy Dorian wymiata- a jaki rozchichrany :) super kluseczka, swoja droga tata musi miec krzepe :-D

Vill - zdziwiona minka Rafiego
przeslodka

ATOMOWKA - pieknie siedzicie ;) a piesek jaki cierpliwy, dzidzka zadowolona :tak:

Ewstra- Tosia czrodziejka od malego wyciaga kroliki z kapelusza :pi to zdjatko na niebieskiej podusi, to ostatnie - JLE SLICZNNA!:tak:

BOZIENKA -dawno cie nie bylo Calineczka juz kobitka a nie niemowle :) slicznotka pieknie rosnie

no mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :)

ale cudne dzieciaki!!!!
Duszka słodzizna nieziemska, to moja Mania jutro kończy 6 miesięcy i na leżaczku nie siada, ale za to fachowo się z niego zsuwa tak, że pół jej dynda pod leżaczkiem;D
Madziorka ślicznie ssie stópkę Twój dzieć, moja Mania oczywiście też tego jeszcze nie robi:D
Kadza sliczne focie, no i niekapek też fajnie trzyma ( to Mania już umie o dziwo:)
Bozienka na widok chodzika u Kornelki to mi skóra cierpnie , na szczęście mojej Mani żaden chodzik nie grozi;)ale widać, że dziewczyna się rozwija wzorowo!
Agusia suuuuper focie z wakacji! a Ty wyglądasz świetnie!
...no i więcej to ja już nie pamiętam, no pamięci vill to ja nie mam;D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie rozumiem szczerze mówiąc , mój starszy syn w wieku 10 miesięcy chodził o własnych siłach i bez żadnych wspomagaczy , a chodzik miał i bardzo miło spędzał w nim czas, zanim stanal na nogach o wlasnych silach. Mial tez okres raczkowania i jedno nie zaburzylo drugiego.Nie wiem o co tyle szumu z tymi chodzikami, według mnie to sprawa indywidualna , każdy ma prawo do swoich decyzji tak jak z karmienie. Piersią vs butelka czy sloiczki vs gotowane jedzenie itd.

Do góry