reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria marcowych maluszków

Jeeeej Maluszki rosna jak na drożdżach i jak się zmieniają :-D.
Ina piekne masz te fotki. Zazdraszczam :-D
Madziorek my to razem w szpitalu leżałyśmy. :tak: To w ramach pakietu "jaki ten świat mały".

reklama
właśnie pięknie się pinula prezentujesz Jasio podobny do ciebie :happy2:
ina świetna sesja
reszta dzieciaczków- obłędne :-)

Mammma mia! Znowu zaległości - w kazdym calu. A tu...

Natalka rosnąca jak na drożdżach :-)

polak fryzurka Poli świetna - możecie juz wiązać kokardki

agusia no Alex też rośnie - minki ma świetne, tak samo jak smoka :-D

Maruusia no to tylko czekać, aż panna Lena zacznie tę cudną nóżkę smakować ;-)

Grześ jest naprawdę bardzo fotogeniczny - Kasiulka startujcie w tej lovelli i zgarniajce pierwszą nagrodę - serio, macie duże szanse z tą śliczną buzią. Wczorajsza fota też cudna.

Jeeej! atomówka ależ Aleks śliczny na pierwszej focie - normalnie do schrupania, zacałowania - cudowny. I Ty też bardzo ładnie wyglądasz - tak pogodnie; przypominasz mi trochę moją przyjaciółkę z zagranicy.

ina z Hani też mała modelka - śliczności

no no pinula - Jasiek pilny studencik, a Ty wyglądasz świetnie.

Normalnie chyba muszę coś z sobą zrobić, bo jak patrzę na Was i na siebie, to dochodzę do wniosku, że zamieniam się w kurę domową :confused2:

Nooo - zdecydowanie muszę coś ze sobą zrobić. Bo i kolejna zadbana mamusia - renia, do Ciebie ten komplement, a Hubert też cudny, zwłaszcza na drugim zdjęciu :cool2:

No to może w końcu wykopię nasze obiecane zdjęcia, zanim się "przeterminują" ;-)

reklama
lasteptunia sukienka roksanki powala ! A obie sliczne jestescie niesamowicie ! :)

atomowka aleks przekochany jest ! slodkie minki robi :)

inamorate ! genialna sesja ! cudnie wygladacie z Hania L(

pinula
kolejna "laska" marcowa mama i piekny synek : )

renia nastepna :D ze slodkim ukochaniem :)

kasiulka zdjecia macie super :D Grzesio maly model - przesliczny :)
ps ja mam 25 lat … wiec juz nie tak malo ;)

vill ale Rafalek sie zmienia ! przeslodki jest :))

madziorka Twoj synek jest przesliczny :) no i ….. smacznego :D

wiem ze czesc pominelam ale pisze spontanicznie - nie wiem gdzie skonczylam :D tyle swietnych zdjec jest w galerii ze mozna oczoplasu dostac :D

Do góry