reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

Jeeeej Maluszki rosna jak na drożdżach i jak się zmieniają :-D.
Ina piekne masz te fotki. Zazdraszczam :-D
Madziorek my to razem w szpitalu leżałyśmy. :tak: To w ramach pakietu "jaki ten świat mały".

reklama
właśnie pięknie się pinula prezentujesz Jasio podobny do ciebie :happy2:
ina świetna sesja
reszta dzieciaczków- obłędne :-)

Mammma mia! Znowu zaległości - w kazdym calu. A tu...

Natalka rosnąca jak na drożdżach :-)

polak fryzurka Poli świetna - możecie juz wiązać kokardki

agusia no Alex też rośnie - minki ma świetne, tak samo jak smoka :-D

Maruusia no to tylko czekać, aż panna Lena zacznie tę cudną nóżkę smakować ;-)

Grześ jest naprawdę bardzo fotogeniczny - Kasiulka startujcie w tej lovelli i zgarniajce pierwszą nagrodę - serio, macie duże szanse z tą śliczną buzią. Wczorajsza fota też cudna.

Jeeej! atomówka ależ Aleks śliczny na pierwszej focie - normalnie do schrupania, zacałowania - cudowny. I Ty też bardzo ładnie wyglądasz - tak pogodnie; przypominasz mi trochę moją przyjaciółkę z zagranicy.

ina z Hani też mała modelka - śliczności

no no pinula - Jasiek pilny studencik, a Ty wyglądasz świetnie.

Normalnie chyba muszę coś z sobą zrobić, bo jak patrzę na Was i na siebie, to dochodzę do wniosku, że zamieniam się w kurę domową :confused2:

Nooo - zdecydowanie muszę coś ze sobą zrobić. Bo i kolejna zadbana mamusia - renia, do Ciebie ten komplement, a Hubert też cudny, zwłaszcza na drugim zdjęciu :cool2:

No to może w końcu wykopię nasze obiecane zdjęcia, zanim się "przeterminują" ;-)

reklama
lasteptunia sukienka roksanki powala ! A obie sliczne jestescie niesamowicie ! :)

atomowka aleks przekochany jest ! slodkie minki robi :)

inamorate ! genialna sesja ! cudnie wygladacie z Hania L(

pinula
kolejna "laska" marcowa mama i piekny synek : )

renia nastepna :D ze slodkim ukochaniem :)

kasiulka zdjecia macie super :D Grzesio maly model - przesliczny :)
ps ja mam 25 lat … wiec juz nie tak malo ;)

vill ale Rafalek sie zmienia ! przeslodki jest :))

madziorka Twoj synek jest przesliczny :) no i ….. smacznego :D

wiem ze czesc pominelam ale pisze spontanicznie - nie wiem gdzie skonczylam :D tyle swietnych zdjec jest w galerii ze mozna oczoplasu dostac :D

Do góry