reklama
Madziorka87Lodz
Zaangażowana w BB
nefi zgadzam sie z toba w stu procentach i dołączam do twojego stwierdzenia i jak juz ostatnio ktoraś pisała "udały nam sie te lutowo-marcowo-kwietniowe dzieciaczki"
V
villandra8
Gość
Popieram przedmówczynie Nic, tylko kochać, kochać i kochać. I całować. I tulić. I pieścić. I robić wszystko, żeby zobaczyć ten cudny uśmiech, a jeszcze lepiej ten śmiech usłyszeć ;-)
reniuszek Maksiu przecudny również, szczególnie na drugiej fotce. Oj, będą dziewczyny za nim szalały
Pere Marcinek rośnie jak na drożdżach. I juz gimnastyk mały ;-) (Rafał o swoich nogach na razie tyle wie, że można nimi kopać wszystko, co się znajdzie w zasięgu wzroku - a najlepiej brzuch mamy podczas przewijania - chyba uznał, że z tej strony trzeba go też skopać ). Ślicznie wyglądacie.
reniuszek Maksiu przecudny również, szczególnie na drugiej fotce. Oj, będą dziewczyny za nim szalały
Pere Marcinek rośnie jak na drożdżach. I juz gimnastyk mały ;-) (Rafał o swoich nogach na razie tyle wie, że można nimi kopać wszystko, co się znajdzie w zasięgu wzroku - a najlepiej brzuch mamy podczas przewijania - chyba uznał, że z tej strony trzeba go też skopać ). Ślicznie wyglądacie.
V
villandra8
Gość
Angel lato w pełni ;-) A my na wsi i ciężko się na tym naszym ogródku gdzieś rozłożyć, o jak nie osy i szerszenie nad głową latają, to mrówki do .... wchodzą
Widać, że cudownie spędzacie czas :-)
Widać, że cudownie spędzacie czas :-)
Matko ale te nasze maluchy rosną szybko, pamiętam jak dziś dzien kiedy pierwszy raz gin potwierdził, że w brzuchu zagnieździła się fasolka
Pinula fotki z umazaną mordką cudne haha
Renia mimika małego cudna
Vill Rafałk na koniku na przeboską minkę, haha,. A fotka ostatnio ze zdziwieniem na buźce mnie rozśmieszyła bardzo bardzo
Madziorka ale masz cudnego śmieszka
Last Roksanka wyglądała jak mała królewna w tej sukni, bajecznie po prostu
Reniuszek druga fotka cudna, jak z jakiegoś magazynu dla mam, kurde fajny ten Twój chłopak
Pere haha widać Marcinkowi stopy smakują, oczy Twój syn ma magiczne
Angel Dorian to kawał chłopa, aż dziw, że on z tego samego dnia co Aleks, no i widzę też kocha latać z tatą
Pinula fotki z umazaną mordką cudne haha
Renia mimika małego cudna
Vill Rafałk na koniku na przeboską minkę, haha,. A fotka ostatnio ze zdziwieniem na buźce mnie rozśmieszyła bardzo bardzo
Madziorka ale masz cudnego śmieszka
Last Roksanka wyglądała jak mała królewna w tej sukni, bajecznie po prostu
Reniuszek druga fotka cudna, jak z jakiegoś magazynu dla mam, kurde fajny ten Twój chłopak
Pere haha widać Marcinkowi stopy smakują, oczy Twój syn ma magiczne
Angel Dorian to kawał chłopa, aż dziw, że on z tego samego dnia co Aleks, no i widzę też kocha latać z tatą
reklama