reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

atomówka Aleks siedzi jak stary :-) A przyjaźń z psiakami fantastyczna rzecz :tak:

Ewstra Tosia śliczniutka - śmieje się bosko, dlatego nie rozumiem skąd na ostatniej fotce taaaaka poważna mina ;-):-)

reklama
NO TO I JA MUSZE NADROBIC , CHOC PRZYZNAM ZE PODCZYTYWALAM WAS W WOLNYCH CHWILACH :)

PINIULA Jasiek w marchewce - normalnie jak z obrazu piccasa :p i widac co face to facet on "maleńkosci " do furek ciagnie- musi byc synus tatusia :tak:

RANIA ale sloneczko slicznie wyglada w tej czapie :) do schrupania a i Mamuta niczego sobie ... laska normalnie :tak:

KASIULKA Grzesiowa buziulka jak zawsze przeslodka, czy to nie miala byc czasem dziewczynka? no sliczny jest no!

VILL focia z dziadziem az sie wzruszylam, piekna bedzie pamiatka, a i maly golas spioch rozkoszny :tak:

jejku jeszcze jedna strona... zapomnialam ,,, przepraszam - juz sie poprawiam

MADZIORKA Adas wkladanie nozek do buzki ma w pelni opanowane :) - a ten usmiech- zniewalajacy :tak:

LASTPETUNIA laleczke masz w domku, serio ksiezniczka normalnie- ja tez chce dziewczynkeeeee :)

RENIUSZEK ale maly wyjadacz łyzeczkowy- sam i sam :) slodziak

PERE - ale slodzik na duzego wyglada na tej hustawce jakby mial 7-8 miechow, a jak pieknie opalony :)

ANGEL -latajacy Dorian wymiata- a jaki rozchichrany :) super kluseczka, swoja droga tata musi miec krzepe :-D

Vill - zdziwiona minka Rafiego
przeslodka

ATOMOWKA - pieknie siedzicie ;) a piesek jaki cierpliwy, dzidzka zadowolona :tak:

Ewstra- Tosia czrodziejka od malego wyciaga kroliki z kapelusza :pi to zdjatko na niebieskiej podusi, to ostatnie - JLE SLICZNNA!:tak:

BOZIENKA -dawno cie nie bylo Calineczka juz kobitka a nie niemowle :) slicznotka pieknie rosnie

no mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :)

ale cudne dzieciaki!!!!
Duszka słodzizna nieziemska, to moja Mania jutro kończy 6 miesięcy i na leżaczku nie siada, ale za to fachowo się z niego zsuwa tak, że pół jej dynda pod leżaczkiem;D
Madziorka ślicznie ssie stópkę Twój dzieć, moja Mania oczywiście też tego jeszcze nie robi:D
Kadza sliczne focie, no i niekapek też fajnie trzyma ( to Mania już umie o dziwo:)
Bozienka na widok chodzika u Kornelki to mi skóra cierpnie , na szczęście mojej Mani żaden chodzik nie grozi;)ale widać, że dziewczyna się rozwija wzorowo!
Agusia suuuuper focie z wakacji! a Ty wyglądasz świetnie!
...no i więcej to ja już nie pamiętam, no pamięci vill to ja nie mam;D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie rozumiem szczerze mówiąc , mój starszy syn w wieku 10 miesięcy chodził o własnych siłach i bez żadnych wspomagaczy , a chodzik miał i bardzo miło spędzał w nim czas, zanim stanal na nogach o wlasnych silach. Mial tez okres raczkowania i jedno nie zaburzylo drugiego.Nie wiem o co tyle szumu z tymi chodzikami, według mnie to sprawa indywidualna , każdy ma prawo do swoich decyzji tak jak z karmienie. Piersią vs butelka czy sloiczki vs gotowane jedzenie itd.

Do góry