reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
Kasiulka buziak w nosek cu-cudowny. Miodzio! Grzesiu jest naprawdę cudowny :tak:

aina widzę, że cos te nasze marcowe synki w większości do mamuś podobne ;-) Fajne minki Antoś robi

Mini no piękna Duszeczka :-)

kadza ależ Madziulka śliczna. A jaka chwytna :szok:
Rafał praktycznie w tym samym wieku, ale z tym łapaniem to mu średnio idzie - choć czuję po kościach, że mnie w najbliższych dniach może zaskoczyć w tym temacie
No i pięknie sobie panie gawędzą :-)

U la la! Jaka wystrojona księżniczka z Roksanki; ślicznie moje panie - te cudne oczka to chyba po mamie

reniuszek :szok: jak Maksiu rośnie - a aparat może kiedyś polubi ;-) lub nie będzie go zauważać, a wtedy ktoś zdolny cyknie coś z zaskoczenia...

ina bosssskie fotki (chyba normalnie zmałpuję trochę :-p) - juz to pisałam chyba - śliczne kobietki po prostu

Madziorka bo z tatą bawi się najfajniej :-D (no -może babcia czasem stanowić konkurencję, ale raczey"j rzadko)
Szczególnie podoba mi się Adaś na 8 zdjęciu z drugiego posta :tak: Mistrzostwo.

O! Marcinek już prawie siedzi jak "stary" :szok:

anula witaj w klubie tych, co net nie chce z nimi współpracować ;-)
Ależ Marcelek urósł - pamietam jak mieścił się na dłoni... A teraz już widać niezły bystrzacha z niego, no i kawał mężczyzny przede wszystkim...

A jest i nasza Calineczka! No też rośnie pannica ładnie

A tymczasem idę podziwiać własny egzemplarz :-p

Pere cudowny uśmiech Marcinka i faktycznie siedzi już prawie jak dorosły chłop. Brawo!
Anula jaka mama taki syn. Jesteście prześliczni. Ty masz wspaniałą figurę, a Marcelek nadaje się do reklamy. Zdjęcie z chrzcin cudowne
Bozienka nasza calineczka, niedługo zmieni się w małą księżniczkę, później już zostanie jej tylko korona królowej

nefi Natalka super panienka , fajny efekt , od razu widać że bardzo urosła :tak:

Bozienka
Kornelka jest słodziutka i jaka już duża :-)

anula piękny tort . Marcelek ślicznie wyglądał na chrzcinach

Perelandra
ale masz śmieszka w domu

Madziorka jaka sesja !!! Słodziak , a fryz ma powalający :-D

agusia ślicznego masz synka a jak mu do twarzy z zębami
laugh.gif

maruusia Lenka odkryła nogę
laugh.gif
super !!!

agusia oczeta piekniaste i zebolki juz wyszły:)
Maruusia rosnie panna a włoski zgubiła .. urosnie czuprynka bujna niedługo...
Mini po prostu piekne nasz dzieci, naprawde Duma rodzicow
Nefi przyrost bardzo widoczny Natalka rozkaszna

cudne dzieciaczki ! bez wyjątku!
Mini Dusia taka filigranowa jak Mania, mam słabość z wiadomych względów do takich drobinek, cuuute:)

Maruusia niunia na ostatniej foci jak z reklamy!

reklama
nefi o łał jaka różnica, urosła i wypiękniała
polak wspaniała fryzura, goni Ignasia Ajako
agusia Aleks jak zawsze uroczy, smok wymiata :DDDDD
maruusia z tego co widzę na fb, Lenka robi się bardzo do Ciebie podobna
mini zakochana jestem w tej Twojej drobince
atomówka świetnie wyglądacie
ina cd. cudownej sesji z piękną Hanią

Ostatnia edycja:
Do góry