reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria marcowych maluszków

atomówka Aleks super chłopak
agusia
wszystkie zdjęcia piękne - i te z chrzcin i w ogóle chłopaki przystojniaki w każdej odsłonie
Manta Julka jest czadowa, jaka miniasta i z pieluchą na głowie jak mój Marcinku
miotlica ale Hubert ma kolorowy świat, pewne dlatego taki wesoły z niego chłopak
tunia ja już nie mogę z tym Twoim Kubą, każda fotka powala :-)
Amandla, super to mało powiedziane co za uśmiech albo raczej chyba śmiech
Monika jaki przystojny mężczyzna z Mateuszka
Angel Dorianek w zielonym wygląda super, a na te żabki to sama miałam smaki :-D

reklama
Amanda Maryś śliczna dziewczynka i jak ładnie ubrana
helena syneczek ma fajnie nosek zadarty
Angel Dorianek pocieszny synek i jak ładniu mu w zieleni
Agusia oj tak zabierzcie matce aparat, ja juz nie chce byc zwierzakiem:)
Aleks super chłopaszek
MonikaMateuszek elegancik na chrzcinach był
Tunia Kubus słodziak i śliczne ma usteczka i nosek
Miotlica Hubercik jak w raju zabawkowym i urocze ma patrzałki
Manta niezł niezła dziewuszka, taka przekora jak mama

Amandla cudną masz córeczkę :tak:

helena jaki fryz :-D słodziak !!!

Angel śliczne zdjęcia ... a z Dorianka niezły książę :biggrin2: pocałuj żabkę w łapkę :-D

agusia rośnie Ci kolejny przystojniaka :sorry2:

monika ale z Mateuszka elegancik :biggrin2:

tunia straaaasznie podoba mi się Twój Kubuś, ktoś napisał kiedyś o moim Grzesiu, że ma symetryczną twarz i tak właśnie Twój Kubuś też
amandla Mania to taka dziewczynka z pazurem, tak jak Jula Manty
agusia Ciebie i twojego synka nie wiem jak już komplementować.. jak zawsze/już standardowo- genialnie! a co to za fotel? jakiej firmy?
angel fajna malucia żabka, pocałuj żabkę ...
monika uuu jaki elegancik
helena ta czupryna :-D

reklama
Helena – fryzurka the best!
Agusia – tygrysek uroczy.
Amandla – Kokietka z tej Twojej córeczki.
Angel – Twoja Żabka ślicznie się uśmiecha!
Monika – ależ elegancki Mateuszek.

Do góry