reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Hehehe tak zdecydowanie zmożyło go na kiepskiej drugiej połowie
Reniuszek on tv uwielbia i nie wazne co leci Ale te kolorowe punkciki na zielonym tle musialy mu wybitnie podejsc
Kubuś ma rozkoszne te oczka! Normalnie do zacałowania jest..
Reniuszek- jejku jaki bidulek pod tymi rurkami Ale ma cudowną buziulkę a jaka ciemna czuprynka!!
Mini bo padnę jaka ona jest przepiękna!!
Madziorka ale pyzolek uroczy :-) Duzo cech charakteru łaczy nasze malce- a teraz widze i "strzelanie" brwiami maja podobne
Aina no nie Twój tez na tej ostatniej focie robi mine jak mój Dorian Ale fajny )
Marusia cudna różowa księżniczka!
Pere hehe ale ktoś się uciapał marchewką Jaki on juz duży
Aga..ehh ten Twój Alex normalnie do zjedzenia. Strasznie mi sie podoba twoj styl ubierania, mam nadzieje , że mojego żuczka z czasem bede mogla tak postroić.. Skąd masz taki "kaszkiet"?:-)
Reniuszek on tv uwielbia i nie wazne co leci Ale te kolorowe punkciki na zielonym tle musialy mu wybitnie podejsc
Kubuś ma rozkoszne te oczka! Normalnie do zacałowania jest..
Reniuszek- jejku jaki bidulek pod tymi rurkami Ale ma cudowną buziulkę a jaka ciemna czuprynka!!
Mini bo padnę jaka ona jest przepiękna!!
Madziorka ale pyzolek uroczy :-) Duzo cech charakteru łaczy nasze malce- a teraz widze i "strzelanie" brwiami maja podobne
Aina no nie Twój tez na tej ostatniej focie robi mine jak mój Dorian Ale fajny )
Marusia cudna różowa księżniczka!
Pere hehe ale ktoś się uciapał marchewką Jaki on juz duży
Aga..ehh ten Twój Alex normalnie do zjedzenia. Strasznie mi sie podoba twoj styl ubierania, mam nadzieje , że mojego żuczka z czasem bede mogla tak postroić.. Skąd masz taki "kaszkiet"?:-)
V
villandra8
Gość
Pere Marcinek może i poważny, ale i tak swój urok ma ;-) Szczególnie z marchewką
Maruusia piękne masz te lalki w domu :-)
aina przychylam się do zdania Antosia n/t prowadzenia samochodu - wiadomo, kto jeździ lepiej
Madziorka fantastyczny przegląd fotek Adasia - minki z trzeciego postu prześliczne, jak i sam Adaś
tunia no cudownie wyglądacie - Kubuś ma śliczną mamę A dzisiejszy uśmiech "przy palmie" urzekający
Duszka Łobuziara przypomina mi krasnala ;-) Języczek uroczy, a uśmieszek powala na kolana
reniuszek no rosną te nasze chłopaki Cudownie zobaczyć uśmiech na twarzyczce Maksia :-) Oby juz teraz gościł na niej jak najczęściej, bo bardzo mu z nim ładnie.
Haha! Angel fascynacja sportem jest A wiadomo - sport męczy, to potem trzeba dobrze wypocząć ;-) Ale urósł Dorianek
Maruusia piękne masz te lalki w domu :-)
aina przychylam się do zdania Antosia n/t prowadzenia samochodu - wiadomo, kto jeździ lepiej
Madziorka fantastyczny przegląd fotek Adasia - minki z trzeciego postu prześliczne, jak i sam Adaś
tunia no cudownie wyglądacie - Kubuś ma śliczną mamę A dzisiejszy uśmiech "przy palmie" urzekający
Duszka Łobuziara przypomina mi krasnala ;-) Języczek uroczy, a uśmieszek powala na kolana
reniuszek no rosną te nasze chłopaki Cudownie zobaczyć uśmiech na twarzyczce Maksia :-) Oby juz teraz gościł na niej jak najczęściej, bo bardzo mu z nim ładnie.
Haha! Angel fascynacja sportem jest A wiadomo - sport męczy, to potem trzeba dobrze wypocząć ;-) Ale urósł Dorianek
miotlica
Fanka BB :)
Tunia - Kubuś ma piękne, duże oczka, ślicznego masz synka
Angel - świetna ta strefa kibica u Was, Dorian rewelacyjny, no i mamy takiego samego bodziaka
Ina - piękne z Was kobiety:-), Hania jest urocza
Maruusia - Lenka pięknie unosi główkę, słodkie zdjęcie z tatą
Angel - świetna ta strefa kibica u Was, Dorian rewelacyjny, no i mamy takiego samego bodziaka
Ina - piękne z Was kobiety:-), Hania jest urocza
Maruusia - Lenka pięknie unosi główkę, słodkie zdjęcie z tatą
karolina2207
Zaciekawiona BB
inamorate prześliczna jest Twoja córunia ,wygląda jak laleczka . Co się dziwić jak mama ładna to i dziecko ładne ;-):-)
reklama
Perelandra
Fanka BB :)
reniuszek Maksio pięknie rośnie
tunia uwielbiam wszystkie zdjęcia Kuby, jest po prostu słodki :-)
Angel to się chłopaki wczuli w mecz... zwłaszcza ten młodszy :-)
ina już wiadomo, że Haluna zostanie gwiazdą
Maruusia Lenka jest super
kasia Luiza to chyba szalone dziecko - z resztą tak mi się kojarzy to imię ;-)
karolina Franuś od kropeczki do kuleczki ;-)super chłopak
tunia uwielbiam wszystkie zdjęcia Kuby, jest po prostu słodki :-)
Angel to się chłopaki wczuli w mecz... zwłaszcza ten młodszy :-)
ina już wiadomo, że Haluna zostanie gwiazdą
Maruusia Lenka jest super
kasia Luiza to chyba szalone dziecko - z resztą tak mi się kojarzy to imię ;-)
karolina Franuś od kropeczki do kuleczki ;-)super chłopak