reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria marcowych maluszków

reklama
Tunia ale mi Kubuś Dusię przypomina :-D Taka sama okrągła buzieńka i te oczy wielgachne :tak: Cudny jest

Angel POLSKA !!! Fajnych masz Kibiców , a Dorianek rośnie w oczach :tak:

Hehehe tak zdecydowanie zmożyło go na kiepskiej drugiej połowie :-D
Reniuszek on tv uwielbia i nie wazne co leci :-D Ale te kolorowe punkciki na zielonym tle musialy mu wybitnie podejsc ;)

Kubuś ma rozkoszne te oczka! Normalnie do zacałowania jest..
Reniuszek- jejku jaki bidulek pod tymi rurkami :( Ale ma cudowną buziulkę a jaka ciemna czuprynka!!
Mini bo padnę jaka ona jest przepiękna!!
Madziorka ale pyzolek uroczy :-) Duzo cech charakteru łaczy nasze malce- a teraz widze i "strzelanie" brwiami maja podobne :-D
Aina no nie Twój tez na tej ostatniej focie robi mine jak mój Dorian :-D Ale fajny :))
Marusia cudna różowa księżniczka!
Pere hehe ale ktoś się uciapał marchewką :-D Jaki on juz duży :tak:
Aga..ehh ten Twój Alex normalnie do zjedzenia. Strasznie mi sie podoba twoj styl ubierania, mam nadzieje , że mojego żuczka z czasem bede mogla tak postroić.. Skąd masz taki "kaszkiet"?:-)

Pere Marcinek może i poważny, ale i tak swój urok ma ;-) Szczególnie z marchewką :-D

Maruusia piękne masz te lalki w domu :-)

aina przychylam się do zdania Antosia n/t prowadzenia samochodu - wiadomo, kto jeździ lepiej :-D

Madziorka fantastyczny przegląd fotek Adasia - minki z trzeciego postu prześliczne, jak i sam Adaś

tunia no cudownie wyglądacie - Kubuś ma śliczną mamę :tak: A dzisiejszy uśmiech "przy palmie" urzekający

Duszka Łobuziara przypomina mi krasnala ;-) Języczek uroczy, a uśmieszek powala na kolana

reniuszek no rosną te nasze chłopaki :tak: Cudownie zobaczyć uśmiech na twarzyczce Maksia :-) Oby juz teraz gościł na niej jak najczęściej, bo bardzo mu z nim ładnie.

Haha! Angel fascynacja sportem jest :-D A wiadomo - sport męczy, to potem trzeba dobrze wypocząć ;-) Ale urósł Dorianek :tak:

reklama
reniuszek Maksio pięknie rośnie :tak:
tunia uwielbiam wszystkie zdjęcia Kuby, jest po prostu słodki :-)
Angel to się chłopaki wczuli w mecz... zwłaszcza ten młodszy :-)
ina już wiadomo, że Haluna zostanie gwiazdą :tak:
Maruusia Lenka jest super
kasia Luiza to chyba szalone dziecko - z resztą tak mi się kojarzy to imię ;-)
karolina Franuś od kropeczki do kuleczki ;-)super chłopak

Do góry